Απίστευτο έγκλημα στην Πρέβεζα για ένα αυτοκίνητο!

Απίστευτο έγκλημα στην Πρέβεζα για ασήμαντη αφορμή. Ένας 48χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε τον αδερφό του γιατί ήθελε να πουλήσει το αυτοκίνητο της οικογένειας σε έναν φίλο του και αμέσως μετά πυροβόλησε  τον υποψήφιο αγοραστή, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Η σύλληψή του δράστη  ήταν αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών και εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης που οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας και στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Άρτας και Θεσπρωτίας καθώς και τέσσερις αστυνομικοί
σκύλοι περιπολίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, προχθές το μεσημέρι σε χωριό της Πρέβεζας, ο κατηγορούμενος, πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο και τραυμάτισε τον 41χρονο αδερφό του και έναν 40χρονο φίλο και συγχωριανό τους, ύστερα από μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο, για την πώληση του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου ο ένας υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα το μεσημέρι, ενώ ο άλλος παραμένει νοσηλευόμενος.

Keywords
Αναζητήσεις
εγκλημα στην πρεβεζα
Τυχαία Θέματα