Απίστευτο! Τώρα σεξ μέσω Facebook και μεταξύ φίλων…

23:20 6/2/2013 - Πηγή: BankWars

Μία νέα εφαρμογή για τους χρήστες του Facebook και του LinkedIn, εξασφαλίζει ένα γρήγορο… γ-σι μεταξύ φίλων! Απίστευτο και όμως αληθινό!

Με την εφαρμογή Bang with Friends, ο χρήστης κάνει sign-in με το προφίλ του στο Facebook και στη συνέχεια η εφαρμογή του προτείνει άτομα από τη λίστα των φίλων του που ψάχνουν σεξ της μίας βραδιάς.

Αφού κάποιος χρήστης βρει το αντικείμενο του πόθου του, πατάει την επιλογή “Down To Bang”, το οποίο στη συνέχεια μετατρέπεται σε επιλογή “Awaiting Bang”.

Η εφαρμογή υπόσχεται στους χρήστες ότι όλα γίνονται με άκρα μυστικότητα κι ότι μόνο οι φίλοι τους που ενδιαφέρονται για το ίδιο πράγμα μαθαίνουν ότι οι ίδιοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Τόσο η μία όσο κι η άλλη πλευρά ενημερώνεται μέσω email.

Μέχρι τώρα τα άτομα που προτείνει το Bang With Friends είναι διαφορετικού φύλου ή κι άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το φύλο τους στο προφίλ τους στο Facebook. Στο προσεχές μέλλον, όμως, θα υπάρχει η δυνατότητα να προτείνονται άτομα και του ιδίου φύλου, εφόσον φυσικά ενδιαφέρονται.

Keywords
Αναζητήσεις
sex μεσω facebook, σεξ φβ
Τυχαία Θέματα