Από ασφυξία ο θάνατος της Αναστάζια – Νέα δεδομένα από το τηλέφωνο της 27χρονης και για τον Πολωνό σύντροφό της

Από ασφυξία επήλθε ο θάνατος της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια στη Κω σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα που διαβιβάστηκε ήδη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Πολωνός σύντροφός της.

Όπως έγινε γνωστό ο θάνατος της 27χρονης προήλθε από ασφυξία. Η δολοφονηθείσα 27χρονη μάλιστα βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του 32χρονου άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Νωρίτερα, ο 32χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί

την Τετάρτη. Παρά την ανεύρεση της σορού της κοπέλας και την επιβεβαίωση ότι πρόκειται για δολοφονία, η κατηγορία εναντίον του βασικού υπόπτου παραμένει η αρπαγή και η γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΩΝΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Η ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ

Ο σύντροφος της 27χρονης  μεταφέρθηκε εκ νέου το απόγευμα της Δευτέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Κω για συμπληρωματική κατάθεση.

Όπως προκύπτει από συγκλίνουσες πληροφορίες η 27χρονη, η οποία πήγε στο σπίτι του 32χρονου στις 20.40 το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας, φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφό της μία ώρα και είκοσι λεπτά μετά, ενημέρωνοντάς τον  για το πού είναι. Το στοιχείο που δημιουργεί αίσθηση είναι η αποκάλυψη ότι η 27χρονη φέρεται να είπε στον Πολωνό σύντροφό της ότι δεν νιώθει άνετα καθώς θεωρούσε πως κινδυνεύει και μάλιστα η δολοφονημένη κοπέλα φέρεται ότι ζητούσε από τον 28χρονο Πολωνό φίλο της να πάει να την πάρει από το σπίτι του 32χρονου υπόπτου από το Μπαγκλαντές.

Πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν διασταυρωθεί επισήμως αναφέρουν ότι παρά την αγωνιώδη έκκληση της 27χρονης, ο Πολωνός σύντροφός της δεν κινητοποιήθηκε αμέσως παρότι οι δύο τους είχαν επικοινωνία μέσω SMS που έστελνε η άτυχη Αναστάζια. Και ενώ το κινητό της άτυχης κοπέλας «μιλά», δεν είναι τυχαίο που η ανακρίτρια κάλεσε πρώτο για κατάθεση, τον Πολωνό σύντροφο της Αναστάζια. Άλλωστε, αν και ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός είναι ο τελευταίος που την είδε ζωντανή, ο νεαρός σύντροφός της είναι το τελευταίο άτομο με το οποίο ήρθε σε επικοινωνία το μοιραίο βράδυ.

Την έκδοση του ενόχου για την δολοφονία της Αναστάζια ζητεί ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέτσκι

Την έκδοση του ενόχου για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω ζητεί ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέτσκι.

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Γι’ αυτό θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο για να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να λάβει την υψηλότερη δυνατή τιμωρία» ανέφερε στο Twitter ο Ματέους Μοραβιέτσκι.

ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ

Ο πατέρας της άτυχης 27χρονης, όπως λέει σε δηλώσεις του σε πολωνικό μέσο, θεωρεί ότι η κόρη του απήχθη, βιάστηκε και σκοτώθηκε στην Κω.

Όπως γράφει το πολωνικό μέσο, όταν η σύζυγός του πέταξε για την Ελλάδα την Παρασκευή (16.06.2023), εκείνος είχε κακό προαίσθημα και της το είχε πει. «Της το είπα: “Θα πας για ένα πτώμα”», λέει.

Συγκεκριμένα, για την Αναστάζια είπε: «Ήταν ένα καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. Πίστευε ότι όλοι ήταν φιλικοί. Το πρωί, η γυναίκα μου, μου τηλεφώνησε και είπε ότι θα πήγαιναν με τον Μιχάλ, τον φίλο της Αναστάζια, για να αναγνωρίσουν το πτώμα.

»Της είπα: “Θα πας για την αναγνώριση. Μαθαίνουμε πως η σορός της είναι σε τρομερή κατάσταση, αφού βρισκόταν μέσα στη ζέστη για έξι ημέρες. Υποψιάζομαι ότι πέθανε εκείνο το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη.

»Στην αρχή νόμιζα ότι την πήγαν σε οίκο ανοχής. Αλλά μετά, όταν ο 32χρονος κρατούμενος εξήγησε στην αστυνομία ότι είχε συνευρεθεί οικειοθελώς μαζί της και μετά την άφησε, ήξερα ότι δεν μπορούσε να έχει καλό τέλος».

“Η Αναστάζια απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε”

Ο Αντρέϊ Ρουμπίνσκι, πατέρας της 27χρονης πρόσθεσε: «Το έγκαυμα την επηρέασε πολύ, επειδή νοιαζόταν τόσο πολύ για την εμφάνισή της. Έβαλε στο χέρι της αλοιφές, αλλά δεν υπήρχε καμία βελτίωση. Έτσι της ήρθε η ηλίθια ιδέα να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι.

»Μίλησε με γνωστούς της στην αγορά και της υποσχέθηκαν ότι θα της το κανονίσουν. Την εξαπατούσαν, προφανώς περίμεναν να νυχτώσει.

»Ίσως στις λίγες ώρες που πέρασε μαζί τους να της έβαλαν κάτι στο ποτό της. Όταν τηλεφώνησε στο φίλο της, είπε ότι ένας άνδρας θα την παραλάμβανε. Αλλά αντί γι’ αυτό την οδήγησε σε κάποιο άδειο οικόπεδο.

»Οι υπόλοιποι άνδρες που συνάντησε, μπορεί να έφυγαν, γιατί ακούσαμε ότι τη βίασαν κι άλλοι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Αναστάζια απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε».

Keywords
Αναζητήσεις
apo-asfyxia-o-thanatos-tis-anastazia--nea-dedomena-apo-to-tilefono-tis-27chronis-kai-gia-ton-polono-syntrofo-tis.htm
Τυχαία Θέματα