Αποχώρηση με αιχμές της Αρετής Παπαϊωάννου από την ΚΟ της Πλεύσης Ελευθερίας

Με βαρύτατες κατηγορίες κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας η Αρετή Παπαϊωάννου, μητέρα του αποπεμφθέντος βουλευτή Μιχάλη Χουρδάκη.

Σε επιστολή της στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα η κυρία Παπαϊωάννου αναφέρει ότι η ανεξαρτητοποίσή της είναι μονόδρομος και ότι η αποχώρησή της έρχεται ως «αυτόθροη συνέπεια της απαξιωτικής συμπεριφοράς, κατά τις τελευταίες εβδομάδες, της επικεφαλής της ΚΟ -και ορισμένων μελών αυτής- προς το πρόσωπό» της, έπειτα

κυρίως από την αποπομπή του γιου της Μιχάλη Χουρδάκη, «με μοναδική αιτία τη συγγενική σχέση».

Στην επιστολή της προς τον κ. Τασούλα αναφέρεται σε όσα ακολούθησαν την άρνησή της να υπογράψει την ανακοίνωση που εξέδωσε η Πλεύση Ελευθερίας για τον γιο της Μιχάλη Χουρδάκη. «Μετά την άρνησή μου να υπογράψω την ανακοίνωση της 18ης Οκτωβρίου 2023, με το περιεχόμενο της οποίας εξαρχής διαφώνησα ουσιαστικά και πολιτικά, και παρ’ όλες τις επίμονες προσπάθειές μου προς τις δύο πλευρές για νηφαλιότητα και σύγκλιση, έκτοτε στοχοποιήθηκα και ετέθην σε “αναστολή”, με την επαναλαμβανόμενη αντικατάστασή μου από τις κοινοβουλευτικές επιτροπές και την απομόνωσή μου -προσωπική και πολιτική- από τις κομματικές εργασίες» αναφέρει επί λέξει.

Μετά τις αποχωρήσεις του Μιχάλη Χουρδάκη και της Αρετής Παπαϊωάννου η Πλεύση Ελευθερίας αριθμεί πλέον 6 βουλευτές.

Η επιστολή της Αρετής Παπαϊωάννου

Keywords
Αναζητήσεις
apochorisi-me-aichmes-tis-aretis-papaioannou-apo-tin-ko-tis-plefsis-eleftherias.htm
Τυχαία Θέματα