Απόψε στις 18.00 μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα – Φθάνει η πορεία από την Πάτρα

Κορυφώνεται απόψε, με τη μεγάλη εκδήλωση στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, η Πορεία ΠάτραΑθήνα κατά της ανεργίας η οποία ξεκίνησε από την Πάτρα την περασμένη Κυριακή 3 Απριλίου.

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας καλεί όλο το λαό να συμμετέχει στην

Πορεία και στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Για να διευκολυνθεί η μετακίνηση των Πατρινων που επιθυμούν να μετάσχουν στην αποψινή εκδήλωση, αναχώρησαν το πρωί 18 λεωφορεία από το σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας (με προορισμό το Χαϊδάρι.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του thebest επειδή ο επίτροπος δεν ενέκρινε το κόστος για τη ναύλωση και τη μεταφορά των διαδηλωτών, σωματεία έκαναν έρανο προκειμενου να καλυφθεί το ποσό και να μπορέσουν να μεταφερθούν όσοι το επιθυμούν στην Αθήνα.

Εκεί οι διαδηλωτές θα ενωθούν με τη μεγάλη Πορεία για να καταλήξουν στο Σύνταγμα όπου θα γίνει και η κεντρική εκδήλωση.
Στο συλλαλητήριο θα παραβρεθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πέρα από την ανάδειξη των διεκδικήσεων για τους άνεργους που πρόβαλε η πορεία, το σημερινό συλλαλητήριο έχει και τον χαρακτήρα της διαδήλωσης ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζουν κυβέρνηση – κουαρτέτο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της γενικής 48ωρης απεργίας.

Στο συλλαλητήριο καλούν τα Συνδικάτα Τροφίμων και Ποτών, Φαρμάκου, Μετάλλου, Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος, Λιθογράφων, Πρακτορείων Τύπου, Χαρτεργατών, Οικοδόμων, Ηλεκτροτεχνιτών, Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και Πειραιά, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Καθαριστριών Πειραιά, Λογιστών Ελεγκτών, Τουρισμού – Επισιτισμού – Ξενοδοχείων, Ταχυδρομείων – Ταχυμεταφορών, Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής, ΟΤΑ Α’ και Β’ Βαθμού, Χρηματοπιστωτικού, ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, Ιδιωτικής Υγείας Αθήνας και Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα