ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΛΑΤΣΗ;

H Lamda Development είναι η εταιρεία που μένει εκτός της διαγωνιστικής διαδικασίας για τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, αποκλείσθηκε η προσφορά με το χαμηλότερο τίμημα. Στην επόμενη φάση, θα κληθούν οι υπόλοιποι τρεις ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν βελτιωμένη προσφορά, οπωσδήποτε άνω των 300 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται

για τα επενδυτικά σχήματα Olayan Investments Company Establishment – ΤΕΜΕΣ (παγκόσμιος πολυσχιδής όμιλος στο σχήμα του οποίου συμμετέχει με μειοψηφικό πακέτο η εταιρεία ΤΕΜΕΣ του Έλληνα επιχειρηματία κ. Αχ. Κωνσταντακόπουλου, ιδιοκτήτη του «Costa Navarino» στη Μεσσηνία), AGC ( επενδυτικό κεφάλαιο της Μέσης Ανατολής, με έδρα το Λονδίνο) και Colony Capital (αμερικανική εταιρεία) με συμμετοχή στο σχήμα της Dolphin Capital των επιχειρηματιών Μίλτου Καμπουρίδη και Πιέρ Χαραλαμπίδη.

ΛΑΤΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ;Η “απόσυρση” της Lamda Development, αναφέρουν πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετίζεται με την απόφαση του κ.Λάτση να διεκδικήσει δυναμικά τον άλλο διαγωνισμό που έχει σε εξέλιξη το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου για την αξιοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Original article: ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΛΑΤΣΗ;.

Keywords
Τυχαία Θέματα