Α.Τουρκολιάς: Η Εθνική Ασφαλιστική θα πρωταγωνιστήσει στη νέα εποχή

Για μία καινούργια εποχή που απαιτεί νέες προσεγγίσεις και τη δημιουργία νέων προϊόντων που θα προσεγγίζουν τις σημερινές ανάγκες των πελατών, μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ Αλέξανδρος Τουρκολιάς, κατά την εκδήλωση της κοπής της πίτας της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ο κ. Τουρκολιάς χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετική τη μετάβαση στην κερδοφορία και επισήμανε πως ανοίγονται νέες προοπτικές μετά τη μεγέθυνση του ομίλου της ΕΤΕ.

Η ΘΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Δημήτρης Δημόπουλος αναφέρθηκε στην καλή πορεία της Εθνικής Ασφαλιστικής η οποία από πέρυσι είναι θωρακισμένη κεφαλαιακά μετά την άμεση ανταπόκριση του βασικού μετόχου να ανακεφαλαιοποιήσει την επιχείρηση.
Στόχος μας, είπε ο κ. Δημόπουλος, είναι να διευρυνθεί το μερίδιο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην αγορά, επεκτείνοντας τις εργασίες της, με ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και περαιτέρω ανάπτυξη των ηλεκτρονικών πωλήσεων.
- Το 2013 βρίσκει την Εταιρία σε μία καλύτερη θέση σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Ιωάννης Κατσουρίδης καθώς η Εταιρεία δεν αντιμετωπίζει τις κεφαλαιακές δυσκολίες του 2012, που συχνά της δημιουργούσαν δυσκολίες στην εκτέλεση των ασφαλιστικών της εργασιών.
Η Εταιρεία είναι επαρκώς θωρακισμένη και αυτό οφείλεται σε εσάς, τόνισε ο κ. Κατσουρίδης απευθυνόμενος στο προσωπικό, σημειώνοντας ότι η απόφασή των εργαζομένων για την υπογραφή της νέας επιχειρησιακής σύμβασης εργασίας βάρυνε πολύ στην αντίστοιχη απόφαση του μετόχου για την άμεση ανακεφαλαιοποίηση της επιχείρησης.
Το 2012 ίσως αποδειχθεί το πιο κερδοφόρο έτος στην ιστορία της Εταιρείας, σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και ευχαρίστησε το προσωπικό γι’ αυτήν την επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα