ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΛΚΜΑΑΡ 1-3 – Όνειρο ήταν και πάει η συνέχεια στην Ευρώπη

Οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν με 1-3 από τους Ολλανδούς και πλέον χρειάζονται ένα θαύμα στην ρεβάνς για την πρόκριση στο Europa League

Ο Ατρόμητος μπήκε παθιασμένα στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας καλή αμυντική λειτουργία και κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα έφτανε με αξιώσεις στα καρέ των Ολλανδών, αλλά του έλειψε το γκολ στην τελική προσπάθεια.

Από την άλλη η Ολλανδική ομάδα δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο απειλώντας ελάχιστα την εστία του Σηφάκη.

Στο

δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος δεν μπήκε καλά. Ξέχασε τον καλό του εαυτό στα πρώτα 25 λεπτά με αποτέλεσμα η Άλκμααρ να το εκμεταλλευτεί και να πετύχει δύο τέρματα.

Οι Περιστεριώτες “ξύπνησαν” μετά το 75′ και με το γκολ από το σημείο του πέναλτι του Παπαδόπουλου πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά ήταν αργά και μάλιστα στις καθυστερήσεις δέχθηκαν και τρίτο γκολ.

Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας (84′ Καραμάνος), Δημούτσος (70′ Μπρίτο), Πίτου Γκαρσία, Καραγκούνης (61′ Ναπολεόνι), Ουμπίδες, Παπαδόπουλος.

Άλκμααρ (Φερμπεικ): Αλβαράδο, Μ. Γιόχανσον, Γκοουβέλεου, Βάουτενς, Φίρχεφερ, Χένρικσεν, Γκούντελι, Ελμ (71′ Όβερτουμ), Μπέιρενς (86′ Μάρτενς), Α. Γιόχανσον (92′ Μπεργκάους), Γκούντμουντσον.

Σκόρερ: Παπαδόπουλος (76′ πεν. Ατρόμητος)-Γκούντμουντσον (51′, 94′, Άλκμααρ), Α. Γιόχανσον (74′, Άλκμααρ)

Keywords
Τυχαία Θέματα