Α.Τσίπρας στο ΕΘΝΟΣ: Η κρίση θα εξαφανίσει τον Α.Σαμαρά

Ως ξεκάθαρο μήνυμα για να «φύγουν αυτοί που υλοποίησαν την πολιτική των μνημονίων» θα ερμηνεύσει ο Αλέξης Τσίπρας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, «στις ευρωεκλογές το μήνυμα που θα σταλεί δεν θα αφορά μόνο τους συντάκτες των μνημονίων και την τρόικα. Θα είναι και ξεκάθαρο μήνυμα να φύγουν αυτοί που υλοποίησαν την πολιτική των μνημονίων».

Ο

αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως οι ευρωεκλογές του 2009 αποτέλεσαν πρόκριμα για πρόωρες εθνικές εκλογές και πως τώρα κάποιοι προσπαθούν κουτοπόνηρα, όπως λέει, να πείσουν οτι «δεν τρέχει και τίποτα».

Απαντώντας στη θέση του Πρωθυπουργού ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τρέφεται από την κρίση και θα εξαφανιστεί μαζί της, ο κ. Τσίπρας σχολίασε πως «το μόνο σίγουρο είναι ότι η κρίση θα εξαφανίσει τον κ. Σαμαρά». «Εμείς σηκώνουμε το γάντι. Να δούμε ποιος είναι η νέα και ποιος η παλιά Ελλάδα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ο κ. Σαμαράς είναι το πολιτικό προϊόν της κρίσης. Η εφεδρεία του συστήματος που ανασύρθηκε από την ανυποληψία των τελευταίων 15 χρόνων, για να υπηρετήσει πιστά, με την ακροδεξιά του παρέα, τα μνημόνια».

Ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζει πως «η Αριστερά ταυτίζεται διαχρονικά με το όραμα μιας νέας Ελλάδας. «Τώρα», σημείωνει, «ήλθε η ώρα που όχι μόνο θέλουμε αλλά και μπορούμε. Και θα το κάνουμε. Χτίζουμε τη νέα Ελλάδα».

Original article: Α.Τσίπρας στο ΕΘΝΟΣ: Η κρίση θα εξαφανίσει τον Α.Σαμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα