ΑΒ Βασιλόπουλος: Τέσσερα νέα σημεία πώλησης

Tέσσερα νέα σημεία πώλησης καλωσορίζει στην οικογένειά της η ΑΒ Βασιλόπουλος, πιστή στη δέσμευσή της για στήριξη της ελληνικής οικονομίας και των καταναλωτών και συνεχίζοντας τις επενδύσεις της στην ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, η περιοχή του Κερατσινίου αποκτά 2 νέα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 402 και στην Λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη 76. Το κατάστημα επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη

διαθέτει 860 τ.μ. χώρο πώλησης και εκτείνεται σε 2 επίπεδα ενώ το κατάστημα επί της Λεωφόρου Παναγή Τσαλδάρη, εκτείνεται σε 1 επίπεδο με χώρο πώλησης 420 τ.μ. Το τρίτο νέο κατάστημα της αλυσίδας, το οποίο εξυπηρετεί τους καταναλωτές της περιοχής του Κορυδαλλού, βρίσκεται στην οδό Ποταμού και Κρόνου 17, σε έναν άνετο χώρο 400 τ.μ.

Τέλος, οι καταναλωτές της ιστορικής πόλης του Ναυπλίου μπορούν από σήμερα να απολαμβάνουν την ποιότητα και τα προϊόντα ΑΒ στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας και Νέας Κίου, σε ένα χώρο πώλησης 900 τ.μ. και με 5 ταμεία.

Θέλοντας να γιορτάσει την προσθήκη των 4 νέων καταστημάτων στο δίκτυό της, η ΑΒ Βασιλόπουλος υποδέχεται τους καταναλωτές με μία μοναδική προσφορά για το διάστημα 19-22/06/2013. Όσοι επισκεφθούν ένα από τα 4 νέα καταστήματα ΑΒ μέχρι το Σάββατο 22/06, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα