Μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά! – “Εκλογές αν δεν ψηφίσετε”, λέει σε Βενιζέλο – Κουβέλη

Το bankwars, όπως δείχνουν όλα τα θέματα που έχει αναρτήσει για την ΕΡΤ, διαφωνεί ριζικά με τον αντισυνταγματικό – κατά την ταπεινή μας άποψη – και του στυλ “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” τρόπο που επελέγη για να λυθεί το θέμα ΕΡΤ ή αν θέλετε για να ικανοποιηθεί η τρόικα που ακόμα περιμένει τον κωλλισιεργούντα κ.Μανιτάκη να βρει τους υπαλλήλους που θα
αποχωρήσουν από το Δημόσιο. Όλα, αν είχαμε σοβαρούς πολιτικούς και συνδικαλιστές, θα μπορούσαν να έχουν λυθεί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, χωρίς πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και χωρίς 2.600 εργαζομένους στο δρόμο.

Δυστυχώς, δεν έχουμε τίποτα από τα δύο. Οι πάντες θέλουν να κάνουν συζητήσεις καφενείου και αποφάσεις να μην παίρνονται ποτέ.

Θα πούμε λοιπόν – και ας μας “κράξουν” – ένα μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά. Μπράβο, γιατί απόψε απέδειξε ότι έχει τα κότσια να αποφασίζει. Λάθος; Λάθος. Αλλά απόφαση και όχι…. φιοριτούρες και πολιτικαντισμοί.

Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τους Ε.Βενιζέλο και Φ.Κουβέλη. Θα ήταν έντιμο εκ μέρους τους να πουν “ναι” στην απόφαση για την ΕΡΤ και να διαφωνήσουμε μαζί τους ΕΠΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. Επέλεξαν και οι δύο όμως ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ανά το Πανελλήνιο. Πολύ καλά θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει να ομιλεί για “ορντινάντσες του Σαμαρά”. Να αγιάσει το στόμα του!

Τα πολιτικάντικα “εμείς διαφωνούμε και δεν ψηφίζουμε”, τη στιγμή που και οι κότες σε αυτή τη χώρα γνωρίζουν ότι η πράξη νομοθετικού περιεχομένου αλλάζει ΜΟΝΟ με μία άλλη που να την καταργεί, έχουν εξοργίσει και τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Ειδικά τους πρώτους, που βλέπουν το μεγάλο κόμμα του Α.Παπανδρέου να έχει μεταβληθεί σε υπηρέτη της Ν.Δ.

Οι άνθρωποι δεν έχουν κότσια. Μετέχουν στην κυβέρνηση Σαμαρά και λένε που και που καμιά … για να περνά η ώρα.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ‘ΑΠΕΙΛΕΙ” ΜΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στοπ protothema.gr ο κ. Αντώνης Σαμαράς θέτει στους κυρίους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη μπροστά στο δίλημμα της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση που το προτεινόμενο νομοθέτημα για τη νέα κρατική τηλεόραση δεν υπερψηφιστεί από την πλειοψηφία της Βουλής η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Η συνέχιση του κοινοβουλευτικού βίου της κυβέρνησης Σαμαρά συναρτάται απολύτως από το αν οι βουλευτές της ΝΔ αλλά και οι κυβερνητικοί εταίροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ υπερψηφίσουν το σχέδιο νόμου για τη νέα ΕΡΤ.Οπως πληροφορείται το protothema.gr, ο κ. Αντώνης Σαμαράς θέτει στους κυρίους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη μπροστά στο δίλημμα της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση που το προτεινόμενο νομοθέτημα για τη νέα κρατική τηλεόραση δεν υπερψηφιστεί από την πλειοψηφία της Βουλής η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Δεδομένου ότι η ΝΔ δεν είναι κοινοβουλευτική πλειοψηφία, σε περίπτωση καταψήφισης της εισήγησης που είχε κάνει ο κ. Ηλίας Μόσιαλος, πρώην υπουργός Τύπου στην κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου, θα ακολουθήσει η διαδικασία των διερευνητικών εντολών και εφ’ όσον διαπιτσωθεί πως η κυβέρνηση Σαμαρά δεν έχει τη δεδηλωμένη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ακολουθήσει την συνταγματική προβλεπόμενη διαδικασία.Δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας οι πρόορες εκλογές. Αν όμως αυτό συμβεί, είναι μια καλή ευκαιρία να ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ από τους πολιτικάντηδες. Όπου και αν αυτοί βρίσκονται.www.bankwars.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα