ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ο Ν. Μιχαλολιάκος μηνύει την εισαγγελέα των φυλακών Κορυδαλλού

[UPD] Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της εισαγγελέως των φυλακών κυρίας Μαρίας Τρουπή προτίθεται να καταθέσει – σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου του Νίκου Αντωνιάδη – ο προφυλακισμένος Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Όπως αναφέρει, ο κ. Αντωνιάδης στη δήλωσή του η μηνυτήρια αναφορά θα κατατεθεί μετά την απόφαση της εισαγγελέως να απορρίψει

το αίτημα του κ. Μιχαλολιάκου για να παραστεί στη Βουλή.

NΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν θα είναι στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης οι προφυλακισμένοι βουλευτές

Δεν θα παραβρεθούν στην Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στον Κορυδαλλό, καθώς ο εισαγγελέας επόπτης των φυλακών απέρριψε το αίτημά τους για την χορήγηση έκτακτης άδειας.

Ειδικότερα, από τις φυλακές Κορυδαλλού ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας (έχει ανεξαρτοποιηθεί ο τελευταίος από τον περασμένο Μάρτιο) ζήτησαν με γραπτό αίτημά τους έκτακτη άδεια για να παραβρεθούν στην τριήμερη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και να ψηφίσουν.

Το αίτημα των βουλευτών εξετάστηκε από τον εισαγγελέα επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος και τάχθηκε κατά της μεταγωγής τους στην Βουλή και απέρριψε το αίτημά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα