Χρυσή Αυγή: Χαμός με το συσσίτιο “μόνο για Έλληνες” – Σε εξέλιξη παρά τις αντιδράσεις

Συγκέντρωση στα γραφεία της, στο σταθμό Λαρίσης, πραγματοποιεί η Χρυσή Αυγή μετά την απόφαση απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής να απαγορεύσει τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις σε μία ακτίνα γύρω από την πλατεία Αττικής, όπου η ΧΑ είχε προγραμματίσει εκδήλωση διανομής τροφίμων, μόνο για έλληνες.

Αυτήν την ώρα είναι κλειστή η οδός Θ.Δηληγιάννη και στα δύο ρεύματα, στο ύψος της οδού Ανδρομάχης, η οδός Ιουλιανού στο ρεύμα προς σταθμό Λαρίσης

και η οδός Λιοσίων από Δομοκού.

Επίθεση Μιχαλολιάκου σε Καμίνη, Δένδια και Σαμαρά

Στην ομιλία του, πριν από λίγο, προς τους συγκεντρωμένους, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και του υπουργού προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια για την απαγόρευση της προγραμματισμένης για την πλατεία Αττικής συγκέντρωσης.

«Εμείς θα συνεχίσουμε να μοιράζουμε τρόφιμα από την κρατική επιχορήγηση που λαμβάνουμε», δήλωσε ο κ.Μιχαλολιάκος και προειδοποίησε πως όσες απαγορεύσεις κι αν γίνουν προς τη Χρυσή Αυγή «εμείς θα συνεχίσουμε, θα είμαστε πάντα εδώ, στην πρώτη γραμμή και δεν θα φοβηθούμε να δώσουμε το αίμα μας για τα πιστεύω μας».

Αίσθηση, επίσης, προκάλεσε η προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε ο γγ της Χρυσής Αυγής εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, για τον οποίο, όπως είπε «δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από κάποιον που πρόδωσε τη δική του παράταξη».

Νωρίτερα μεταδίδαμε:

Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών.

H Χρυσή Αυγή έχει προγραμματίσει για τις 18:00 εκδήλωση στην πλατεία Αττικής, κατά την οποία προγραμματίζει να διανείμει προϊόντα και τρόφιμα σε έλληνες πολίτες.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Σύνδεσμος, αλλά και με δήλωση του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη καθίσταται σαφές ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση θα γίνει κανονικά.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

«Το ανθελληνικό σύστημα του μνημονίου βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Σήμερα επιχειρεί να απαγορεύσει την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η Χρυσή Αυγή δεν περιορίζεται, αλλά ενισχύεται με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις. Η δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν απειλείται από άνεργους και άπορους πολίτες που έρχονται στην Χρυσή Αυγή για να εξασφαλίσουν τρόφιμα για την οικογένειά τους. Γελάει ολόκληρος ο ελληνικός λαός με την κατάντια της κυβέρνησης Σαμαρά και τα φερέφωνά της (Δένδια, Καμίνη κλπ).

Η σημερινή εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στην οδό Δηλιγιάννη 50 στον σταθμό Λαρίσης, στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στις 6μμ. Το παρόν θα δώσει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου. Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες θα λάβουν και πάλι τη χείρα βοηθείας που έχουν ανάγκη. Τόνοι κρέατος, ζυμαρικών, φρούτων και ρουχισμού θα διανεμηθούν δωρεάν ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Παράλληλα, θα διεξαχθεί πολιτική εκδήλωση διαμαρτυρίας με κεντρικό ομιλητή τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο».

“Μπλόκο” Δένδια – Καμίνη στα συσσίτια “μόνο για Έλληνες” της Χρυσής Αυγής

Επιθεση στην Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, με αφορμή τα συσσίτια στα οποία θα μοιράζονταν τρόφιμα μόνο σε Έλληνες.

«Η προαναγγελία συγκέντρωσης στην πρωτεύουσα σήμερα από το θλιβερό νεοελληνικό κακέκτυπο του ναζιστικού ολοκληρωτισμού, με την προσχηματική επίκληση διανομής τροφίμων, συνιστά έμπρακτη ειρωνεία προς τη χειμαζόμενη από την κρίση ελληνική κοινωνία, ανήμερα της συμπλήρωσης 39 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας», δήλωσε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε:

«Οι ”φιλεύσπλαχνοι” νεοναζί θα κληθούν να εξαντλήσουν αλλού τον ”φιλανθρωπικό” τους οίστρο».

Σημειώνεται πως ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ξεκαθάρισε χθες ότι δεν θα επιτρέψει στη Χρυσή Αυγή να προχωρήσει στην προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα διανομή τροφίμων στην πλατεία Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα