ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ- ‘Αγρια κόντρα Καμμένου-Μανώλη

Αγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Γιάννη Μανώλη και του Πάνου Καμμένου σήμερα, μετά την παραίτηση του πρώτου από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ενοχλημένα τα στελέχη για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, ο πρόεδρος των Αν. Ελλήνων, σε δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής,

ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, ο οποίος έκανε λόγο για αποστασία. «Λαγός» ο Καμμένος κατά τον κ. Μανώλη. «Εγώ έχω φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Το είπα στις γραμματείες που είχα υπό την καθοδήγησή μου, στους συνεργάτες μου, δεν υπάρχουν όργανα να παραιτηθώ» δήλωσε ο κ. Μανώλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ο ίδιος χαρακτήρισε «λαγό» τον Πάνο Καμμένο, αναφερόμενος στην αποχώρησή του κατά την συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και είπε ότι εκείνος ήταν που έδωσε το non paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα μέσα Μαΐου.

«Ο Γ. Μανώλης λειτούργησε ως αποστάστης», απάντησε αργότερα ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνομιλούν μόνο με τον ελληνικό λαό. «Είμαστε όλοι μαζί και έτσι θα συνεχίσουμε. Εάν θέλουν κάποιοι να δημιουργήσουν παραμάγαζα είχαν άλλο τρόπο να το κάνουν», πρόσθεσε. Επισήμανε ακόμη ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «δεν ανήκουν ούτε στην κεντροδεξιά, ούτε στην κεντροαριστερά», αλλά είναι ένα κίνημα πολιτών που αρνήθηκε την υποταγή στους «τοκογλύφους».

«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να μπει υπουργός Άμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», κατήγγειλε νωρίτερα ο κ.Μανώλης στον ΣΚΑΪ. Αποκάλεσε, μάλιστα, «λαγό» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων λέγοντας ότι «συγκαλεί τα όργανα και φεύγει, πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα».  Και πρόσθεσε: «Δεν συζητάει με κανέναν και μιλάει συνεχώς για ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σα να λεει στον κόσμο “πήγαινε με τον ΣΥΡΙΖΑ”, μας χωρίζει χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξαφνικά τον ακούσαμε να μιλάει για δολάριο, (…) δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτε. Σήμερα λεει άλλα, το βράδυ άλλα, αύριο άλλα».

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Καμμένος έγραψε «Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. Καλό Ταξίδι… Είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι Έλληνες εμείς».

Επιπλέον, οι Ανεξάτητοι Ελληνες με ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Η αποστασία ξεκινά πάντα από έμμισθους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. Ανήκει πλέον στη δικαιοδοσία της Δικαιοσύνης. Καλό ταξίδι, είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες».

Η ενόχληση των στελεχών είναι μεγάλη για τη στρατηγική του Π. Καμμένου για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το “κεράκι στην τούρτα” ήταν τα δημοσιεύματα στης Κυριακής ότι ο κ. Καμμένος συνομιλεί ακόμα και με νέους επιχειρηματίες, προβάλλοντας ως λύση για τη χώρα το δολάριο καθώς τους λέει ότι η χώρα θα φύγει από το ευρώ και θα πάει στο δολάριο.

Νωρίτερα μεταδίδαμε:

ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ

Keywords
Τυχαία Θέματα