Δικαίωση της MIG και του Α. Βγενόπουλου από την ελληνική δικαιοσύνη

Για την MIG και τον Ανδρέα Βγενόπουλο πρόκειται για μια ιστορική απόφαση.Μια ιστορική απόφαση έλαβε σήμερα 23 Φεβρουαρίου του 2016 η ελληνική δικαιοσύνη.
Μετά από 3,5 χρόνια συκοφαντίας, μετά από 3,5 χρόνια κυπριακής προπαγάνδας ότι για τα δεινά της Κύπρου ευθύνεται ο Βγενόπουλος
και η MIG, μετά από 3,5 χρόνια λάσπης ακόμη και από έλληνες πολιτικούς και δημοσιογράφους…. η ελληνική δικαιοσύνη με μια απόφαση σταθμό έχοντας συγκεντρώσει χιλιάδες υλικό κατέληξε σε ένα κείμενο κοντά 380 σελίδων που βάζει στο αρχείο την υπόθεση καθώς δεν βρέθηκε τίποτε παράτυπο.
Για την MIG και τον Ανδρέα Βγενόπουλο πρόκειται για μια ιστορική απόφαση.
Η απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης είναι ιστορική γιατί αποτελεί χαστούκι στην προπαγάνδα μέρους των Κυπρίων που δόλια, παραπληροφορώντας την Κυπριακή κοινή γνώμη κατασυκοφάντησαν τον Βγενόπουλο και τον στοχοποίησαν για την κατάρρευση της οικονομίας.
Η προπαγάνδα αυτή κατέρρευσε.
Πρόκειται για μια απόφαση σταθμό της ελληνικής δικαιοσύνης γιατί έκρινε όλες τις υποθέσεις, όλα τα δάνεια, όλες τις κινήσεις και βρέθηκαν όλα απόλυτα καθαρά.
Οι συκοφάντες ωστόσο θα πρέπει να ανησυχούν γιατί ο Βγενόπουλος και η MIG θα περάσουν στην αντεπίθεση και η αντεπίθεση θα είναι πολύ σκληρή.
Ειδικά για την Κύπρο η απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης ρίχνει στον σκουπιδοτενεκέ όλα τα φανταστικά σενάρια περί εμπλοκής της MIG, της Marfin Popular και της διοίκησης.
Η απόφαση ρίχνει στον σκουπιδοτενεκέ όλη την ενορχηστρωμένη κυπριακή παραπληροφόρηση, στέλνει στον σκουπιδοτενεκέ όσους προσπάθησαν να εξαπατήσουν την κυπριακή κοινή γνώμη, κατασκευάζοντας ενόχους.
Στην Κύπρο επί 3,5 χρόνια κατασυκοφαντούσαν τον έλληνα Βγενόπουλο και ταυτόχρονα η Κύπρος έστειλε την Ελλάδα στο διεθνές διαιτητικό διαστήριο διεκδικώντας 4 δισκ. ευρώ.
Προσπάθησαν μέσω σεναρίων επιστημονικής φαντασίας το διεφθαρμένο κυπριακό κατεστημένο να χτυπήσει τον ελληνικό επιχειρηματικό όμιλο με μια ομάδα ελλήνων δημοσιογράφων, πολιτικών ακόμη και….υπουργών.
Για τον Βγενόπουλο και την τότε διοίκηση η απόφαση σταθμός δεν ήταν έκπληξη.
Έκπληξη θα είναι αυτά που θα επακολουθήσουν.
Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και θυμηθείτε το σοκ θα είναι πολύ μεγάλο….έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις.Σοβαρή υποσημείωσηΗ απόφαση σταθμός της ελληνικής δικαιοσύνης αποτελεί ένα ακόμη ισχυρό όπλο της MIG η οποία έχει καταφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο ζητώντας αποζημίωση έως 1 δισεκ. ευρώ για όσα συνέβησαν στην Κύπρο.
Η απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου αναμένεται το Φθινόπωρο του 2016.Πηγή: bankingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα