Δημόσια Τηλεόραση: Σήμερα η πρόσκληση για στελέχωση – Καψής: Και χωρίς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ αν χρειαστεί

Σήμερα αναμένεται να δημοσιευτεί ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη στελέχωση της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης.

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης των εργαζομένων της ΕΡΤ που παραμένουν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αφήνει πλέον ο υφυπουργός για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελής Καψής.

«Το κράτος δεν θα μείνει όμηρος των συνδικαλιστών, που αυτή τη στιγμή παραμένουν στην Αγία Παρασκευή» λέει, δηλώνοντας αποφασισμένος να κάνει «ό,τι χρειαστεί».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Καψής επισήμανε ότι «υπάρχει ακόμη ένα παράθυρο συνεννόησης», ωστόσο, αν δεν γίνει αυτό, η κυβέρνηση θα προχωρήσει χωρίς τους εργαζόμενους.

Εξάλλου, το πρωί της Παρασκευής έχει κληθεί στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, ο Σίμος Κεδικογλου για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Ξεκίνημα με Γεωργία Βασιλειάδου και Αυλωνίτη
Στις 9 το βράδυ της Τετάρτης, από τις τρεις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης (πρώην ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3) άρχισε να προβάλλεται η κινηματογραφική ταινία «Η κυρία δήμαρχος», όπου πρωταγωνιστούν η Γεωργία Βασιλειάδου και ο Βασίλης Αυλωνίτης.

Ακολούθησαν ελληνικό ντοκυμαντέρ για τον Ανδρέα Εμπειρίκο και ξένη ταινία.

Στις 8 το πρωί, ξανάρχισε με «παιδική» εκπομπή ανώ αυτή την ώρα μεταδίδει ντοκιμαντέρ.

Υπενθυμίζεται ότι από τα καλά φυλασσόμενα -με διμοιρία και κλούβα των ΜΑΤ- παλιά στούντιο του Mega στην Παιανία εκπέμπεται το σήμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης (ΕΔΤ), με τη συνεργασία της Digea και του ΟΤΕ για την ψηφιακή επεξεργασία και διανομή του σήματος.

Keywords
Αναζητήσεις
????? ??????? 2013 ???? ?????
Τυχαία Θέματα