Δωδώνη: Κλείνει σταθμό συγκέντρωσης γάλακτος


Να κλείσει, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, ο σταθμός συγκέντρωσης γάλακτος στο Καστρί Καναλακίου του νομού Πρέβεζας, ο οποίος εξυπηρετούσε ολόκληρη την περιοχή του Φαναρίου.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, ο σταθμός παραλαβής γάλακτος στο Καστρί είχε καταργηθεί πριν από δύο χρόνια και είχε μετατραπεί σε σταθμό μεταφόρτωσης, ενώ την Παρασκευή οι κτηνοτρόφοι ενημερώθηκαν ότι στο εξής η παραλαβή θα γίνεται στο σταθμό της Παραμυθιάς.

Οι κτηνοτρόφοι καλούν

τη διοίκηση της Δωδώνης να ανακαλέσει την απόφαση αυτή αφού κανείς τους δεν έχει τη δυνατότητα να την εφαρμόσει.

σχετικά άρθραFOKAS: Ζημιές το 2011, έλλειψη ρευστότητας το 2012Συμφωνία για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίασηΗ CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ «ψηφίζει» ΕλλάδαΚωνσταντίνος Μίχαλος: Άμεση μείωση του ΦΠΑ EστίασηςΠαραγγελία ύψους 1.2 δισ.δολαρίων από ελληνική εταιρεία στη HyundaiΠρόστιμο $3 δισ. στην GLAXOSMITHKLINE για απάτη με φάρμακαΤρόφιμα: Ζημιογόνες οι 4 στις 10 ελληνικές βιομηχανίες, το 2011Στο άρθρο 99 η ΚαρούζοςΠαράταση για τις οφειλές προς το Δημόσιο ζητούν οι έμποροιΠέντε ελληνικές τράπεζες θα αναχρηματοδοτήσουν τα δάνεια της ΔΕΗ
Keywords
Αναζητήσεις
δωδωνη κλεινει, κλεινει η δωδωνη??
Τυχαία Θέματα