Δοκιμάζουμε το Ford Fiesta 1.0 EcoBoost!

12:56 5/7/2013 - Πηγή: BankWars

Εδώ κι αρκετά χρόνια το Fiesta είναι ένα από τα κορυφαία σούπερ μίνι της Ευρώπης. Τώρα που οι άνθρωποι της Ford τοποθέτησαν στο μικρό μοντέλο τον καλύτερο κινητήρα του κόσμου στα 1.000 cc, το αποτέλεσμα είναι πιο ενδιαφέρον από ποτέ!

Η πρόσφατη ανανέωση έδωσε νέο αέρα στο Fiesta. Η καινούρια εμπρός μάσκα, τα νέα φωτιστικά σώματα κι ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας

δημιουργούν πιο “φιλικό” πρόσωπο. Οι νέες ζάντες, τα διαφορετικά πίσω φωτιστικά σώματα και το καινούριο σπόιλερ τονίζουν το δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Συνήθως τα “παγκόσμια αυτοκίνητα”, αυτά που σχεδιάζονται για να αρέσουν σε όλο τον κόσμο (κυριολεκτικά), είναι άσχημα για τις προτιμήσεις των Ευρωπαίων. Το Fiesta όμως, που θα πωλείται όπως το βλέπετε σε 80 χώρες, αποτελεί εξαίρεση.

Εξίσου όμορφο είναι και το εσωτερικό, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί υλικά καλύτερης ποιότητας και νέες ταπετσαρίες. Οι άνθρωποι της Ford δεν συμπεριέλαβαν στις αλλαγές την τακτοποίηση του… χάους με τα αμέτρητα μικρά κουμπάκια στην κεντρική κονσόλα. Αυτό είναι ίσως το μοναδικό μειονέκτημα που καταφέραμε να βρούμε στο αυτοκίνητο της δοκιμής μας.

Περισσότερα στο caroto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα