Δολοφόνησε στη Μονεμβασιά δύο ηλικιωμένες για 2.000 ευρώ(!) ο 22χρονος Βούλγαρος

Στη σύλληψη ενός 22χρονου Βούλγαρου, ο οποίος από τις αρχές του έτους έχει δολοφονήσει δύο ηλικιωμένες γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μονεμβασιάς Λακωνίας, προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικές Αρχές.

Η πρώτη ανθρωποκτονία έλαβε χώρα στις 15 Φεβρουαρίου, με θύμα μία 70χρονη, η οποία είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της στον ‘Αγιο Δημήτριο Μονεμβασιάς.

Ο δεύτερος φόνος διαπράχθηκε στις 22 Ιουνίου, με θύμα

μία 82χρονη, η οποία επίσης είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην Κεραμωτή Λακωνίας, με τραύμα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο.

Κίνητρο του 22χρονου και στις δύο ανθρωποκτονίες, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ήταν η ληστεία, καθώς και από τα δύο σπίτια είχε αφαιρέσει χρήματα και χρυσαφικά.

Ο 22χρονος συνελήφθη στους Μολάους Λακωνίας και ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση, της ληστείας, καθώς και της παράβασης του νόμου για τους αλλοδαπούς και τα όπλα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε επιπλέον ότι ο 22χρονος, στις 10 Ιανουαρίου του 2013 το απόγευμα, στη θέση «Σιδεριάς» στον ‘Αγιο Δημήτριο Μονεμβασιάς, πήγε στο σε ποιμνιοστάσιο ενός 80χρονου και αφού τον χτύπησε και τον τραυμάτισε του αφαίρεσε χρήματα και τα κλειδιά του οχήματος του.

Συνολικά, από την εγκληματική του δράση, ο 22χρονος Βούλγαρος είχε αποσπάσει από τα θύματά του χρήματα και κοσμήματα, που η αξία τους ξεπερνά τις 2.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα