Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην παρέλαση

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας θα λάβουν οι αστυνομικές αρχές ενόψει της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Σε επιφυλακή θα βρίσκονται περίπου 2.000 αστυνομικοί, αναμένονται διμοιρίες ΜΑΤ από την Αθήνα, ελικόπτερο της αστυνομίας, ενώ θα δημιουργηθεί μια ζώνη ασφαλείας ώστε οι επίσημοι να είναι αποκλεισμένοι από τον κόσμο. Δεν αποκλείεται να εγκατασταθούν και κιγκλιδώματα.

Στις

εορταστικές εκδηλώσεις θα παραστούν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας και ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς.

Την Παρασκευή θα διεξαχθεί δοξολογία για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου και την ιστορική επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, παρουσία του Πάνου Παναγιωτόπουλου, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια και τον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά.
Το Σάββατο υπουργός Άμυνας θα παραστεί στην εορταστική εκδήλωση αναπαράστασης της εισόδου του Ελληνικού Στρατού στην πόλη της Θεσσαλονίκης το 1912 και θα ακολουθήσει επίσημη έπαρση της Σημαίας στον Λευκό Πύργο, παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, κ. Θεόδωρου Καράογλου και του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα