Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος δημοσιογράφος και φίλος Δημήτρης Καλατζής

23:45 6/8/2023 - Πηγή: BankWars

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καλατζής, έπειτα από 25ήμερη νοσηλεία στο Ευγενίδειο νοσοκομείο.

Σπουδαίος δημοσιογράφος με δημοσιογραφικό ήθος και αρχές, με αναλυτική σκέψη. Ένας καλός συνάδελφος και φίλος που ήταν χαρά να συζητάς μαζί του, πάντα κοντά σε προβλήματα συναδέλφων του,  κοσμούσε το δημοσιογραφικό επάγγελμα. Σταθερά μακριά από τη διαπλοκή, έγραφε κείμενα και εξέφραζε απόψεις ελεύθερα και ανεξάρτητα, παρά το γεγονός ότι στο οικονομικό ρεπορτάζ εντρυφούν πολλών ειδών “γλύφτες” και συμφεροντολόγοι, υπηρέτες, με το αζημίωτο,  της

εξουσίας των αριθμών. 

Φίλε Δημήτρη,

σε ευχαριστώ που με τιμούσες με τη φιλία σου και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που κάναμε κάποτε και στενή παρέα. 

Βασ.Βαλαμβάνος

—Η κηδεία του Δημήτρη θα γίνει την Τρίτη το πρωί στις 11.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. 

Ο Δημήτρης Καλατζής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955 και αποφοίτησε από το 2ο Γυμνάσιο τον Ιούνιο του 1974. Σπούδασε στην Πάτρα, για μικρό διάστημα και στη Θεσσαλονίκη όπου έλαβε το πτυχίο της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής (οικονομικό τμήμα)το 1981.Παράλληλα εργάστηκε από το 1976 σαν ανταποκριτής στην εφημερίδα ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ. Από το 1983 εργάστηκε στην Αθήνα ανταποκριτής στις εφημερίδες ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, το 1984 παράλληλα στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ ενώ από το 1985 στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.Από το Νοέμβριο του 1989 ανέλαβε το οικονομικό ρεπορτάζ στο MEGA Chanel ενώ συνεργάστηκε με το ραδιοσταθμό Αθήνα 984. Από το 1993 ανέλαβε Διευθυντής Ειδικών εκδόσεων στην εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ και το 1998 μέχρι το 2003 διετέλεσε αρχισυντάκτης στην τηλεόραση του SKYAlpha. Στην συνέχεια ανέλαβε αρχισυντάκτης στην ΕΡΤ Online και τέλος μέχρι τη συνταξιοδότηση του το 2012 εργάστηκε στον ραδιοσταθμό Αθήνα 984.

Keywords
Αναζητήσεις
efyge-apo-ti-zoi-o-spoudaios-dimosiografos-kai-filos-dimitris-kalatzis.htm
Τυχαία Θέματα