ΕΚΤΑΚΤΟ! Πρωινός καφές Α.Τουρκολιά – Ν. Καρμούζη για το deal ΕΤΕ-Eurobank

00:47 1/4/2013 - Πηγή: BankWars

Το διαφαινόμενο από πολλές πλευρές αδιέξοδο στη συγχώνευση Εθνικής – Eurobank, μετά τις σοβαρές ενστάσεις της τρόικας, οδηγεί σε ανατροπές των μέχρι σήμερα δεδομένων για την αγορά συσχετισμών και σχέσεων μεταξύ της διοίκησης της ΕΤΕ και κορυφαίων στελεχών της Eurobank.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του bankwars, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΕ

κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς πήρε την πρωτοβουλία να προσκαλέσει σήμερα εκτάκτως στο γραφείο του τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank κ. Ν. Καρμούζη, προκειμένου, παρουσία του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΤΕ κ.Πέτρου Χριστοδούλου, να αναζητήσουν από κοινού λύσεις για τη θετική έκβαση του deal. Η θετική έκβαση της συνάντησης, λογικά, θα οδηγήσει και σε αναδιάρθρωση του Δ.Σ. της ΕΤΕ, με τον κ.Καραμούζη να καταλαμβάνει σημαντική θέση.

O υπεύθυνος επικοινωνίας και τύπου της ΕΤΕ κ. Δ. Σπυρόπουλος, δεν επιβεβαιώνει τη συνάντηση για ευνόητους λόγους. Παραπέμπει πάντως σε επίσημη ανακοίνωση, επιβεβαίωσης ή διάψευσης, αργά το μεσημέρι.

Αναπάντητο μέχρις στιγμής παραμένει και το ερώτημα αν οι παραπάνω εξελίξεις είναι ή όχι, σε γνώση του κ. Σπύρου Λάτση, ο οποίος προφανώς θα έχει ειδοποιηθεί σχετικά από τον κ.Τίμο Χριστοδούλου, Πρόεδρο της Eurobank και στενό του συνεργάτη, ο οποίος σήμερα μετέχει στην Επιτροπή Συγχώνευσης των δύο τραπεζών.

Keywords
Τυχαία Θέματα