ΕΛΗΞΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ “3″ – ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ – ΔΕ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Το φορολογικό, η ανάπτυξη, οι νέες σχέσεις εργασίας, η λειτουργία και η αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών.

- Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι αυτά τα μέτρα θα είναι και τα τελευταία και ότι η διεθνής συγκυρία έχει αλλάξει και μας βοηθά να κάνουμε αναπτυξιακή στροφή. «Το θέμα είναι να ανακόψουμε την ύφεση, να αποκτήσουμε ξανά θετικό πρόσημο να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, να νιώσει ο Έλληνας ασφαλής» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Παράλληλα

επισήμανε ότι το τραπεζικό σύστημα «θα πρέπει να λειτουργήσει υπέρ της κοινωνίας».
Για το φορολογικό νομοσχέδιο είπε ότι είναι μικρές οι αποκλίσεις.

- Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, κ. Φώτης Κουβέλης χαρακτήρισε θετικές τις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί, ενώ εξέφρασε την ανάγκη να προωθηθεί άμεσα ένα δίχτυ προστασίας των ασθενέστερων πολιτών.«Έχουμε σύμπτωση στα περισσότερα σημεία για το φορολογικό, οπού υπάρχουν αποκλίσεις θα τα συζητήσουμε στη Βουλή» είπε. «Συζητήσαμε και για τους αγρότες, τις ευπαθείς ομάδες, τις ανάγκες για θέσεις εργασίας για τις νέες και τους νέους αυτού του τόπου» πρόσθεσε. Δεν τέθηκε καθόλου το θέμα του ανασχηματισμού.
«Έχουμε συζητήσει πως και με ποιον τρόπο θα εξασφαλίσουμε τον συντονισμένο της λειτουργίας της κυβέρνησης με ότι αυτό συνεπάγεται για κάθε υπουργείο ξεχωριστά» πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα