Ενωση Μετόχων και Φίλων Τ.Τ: Αυτόνομα να πορευτεί το Ταμιευτήριο

Σειρά ενεργειών υλοποιεί και δρομολογεί η νεοσυσταθείσα Ένωση Μετόχων και Φίλων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, για την προστασία των συμφερόντων των 72.000 μετόχων του Τ.Τ., οι οποίοι κινδυνεύουν με οικονομική καταστροφή από τον μεθοδευόμενο αφανισμό της ιστορικής τράπεζας.

Ήδη, γύρω της δραστηριοποιούνται 1.100 φυσικά πρόσωπα που κατέχουν πάνω από 3% των μετοχών,

δηλαδή πάνω από 7.000.000 μετοχές. Η συμμετοχή τους μάλιστα αυξάνεται καθημερινά με γεωμετρική πρόοδο.

Μετά την άρνηση της Τράπεζας της Ελλάδος να κοινοποιήσει τη μελέτη “μη βιωσιμότητας” του Τ.Τ. επικαλούμενη λόγους απορρήτου, σε εξώδικο 916 μετόχων κατατέθηκαν δικαστικές προσφυγές κατά της απόφασης αυτής (αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής).

Παράλληλα, η Ένωση ξεκίνησε από σήμερα συναντήσεις με πολιτικούς αρχηγούς και εκπροσώπους. των κομμάτων. Συγκεκριμένα, εκπρόσωποί της ενημέρωσαν τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα.

Προχθές, μέτοχοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μέλη της Ένωσης Μετόχων και Φίλων Τ.Τ. συμμετείχαν, στη μεγάλη συγκέντρωση 2.500 ατόμων και το συλλαλητήριο που διοργάνωσε ο Σύλλογος των Εργαζομένων Τ.Τ. Στη συγκέντρωση απηύθυνε χαιρετισμό εκπρόσωπος της Ένωσης.

Η Ένωση Μετόχων και Φίλων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες θα εντείνει τις προσπάθειες ανάδειξης του ζητήματος το επόμενο διάστημα. Βασικός σκοπός της είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων των μετόχων και η προστασία της επένδυσης τους απέναντι σε οποιοδήποτε δυσμενές για αυτούς σενάριο προωθούν οι εποπτικές αρχές.

Μέτοχοι και εργαζόμενοι του Τ.Τ. απεύχονται το σπάσιμο της τράπεζας σε καλή και κακή και επιδιώκουν το σενάριο της αυτόνομης πορείας της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site: www.emftt.gr

Keywords
Αναζητήσεις
εφττ, tt silogos
Τυχαία Θέματα