Επ. Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε το ενημερωτικό της Eurobank –

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 663/11.11.2013 συνεδρίασή του αποφάσισε :

- Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΝ.Π.Ε.» για την δημόσια προσφορά νέων μερίδων της, με αύξηση του συνεταιριστικού της κεφαλαίου με μετρητά, για την δημόσια προσφορά ομολόγων με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, και για την παροχή αδείας για τη διενέργεια των εν λόγω δημοσίων προσφορών.

- Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS ΑΕ» για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών των νέων κοινών μετοχών που εκδόθηκαν σύμφωνα με την 26.82013 απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της τράπεζας λόγω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της, η οποία καλύφθηκε από το ΤΧΣ με εισφορά των μετοχών του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

- Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας «ΝΕΔΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ», με έδρα τη Θεσσαλονίκη, κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 21 του ν.2690/1999.

- Την επιβολή προστίμου € 70.000 στον κ. Ευάγγελο Κατμερίδη, διότι, ως φυσικό πρόσωπο, με έδρα την Ξάνθη παρείχε κατ’ επάγγελμα την επενδυτική υπηρεσία της διαχείρισης χαρτοφυλακίου σε επενδυτές χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη από την ΕΚ άδεια, κατά παράβαση του άρθρου 8 του ν. 2606/2007.

Original article: Επ. Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε το ενημερωτικό της Eurobank –.

Keywords
Τυχαία Θέματα