“Εξαφανισμένοι” 33.000 συνταξιούχοι του ΙΚΑ

Σε 33.000 ανέρχεται ο αριθμός των συνταξιούχων του ΙΚΑ που δεν προσήλθαν για απογραφή και δεν θα λάβουν αυτό το μήνα σύνταξη.

Οι έλεγχοι, σύμφωνα με το Έθνος, συνεχίζονται προκειμένου  να διαπιστωθεί σε ποιες περιπτώσεις συντάξεις καταβάλλονται για χρόνια σε νεκρούς και ήδη περίπου 250 υποθέσεις έχουν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Από σήμερα, οι δικαιούχοι σύνταξης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ,

του ΕΤΕΑΜ και του ΤΑΠΙΛΤ που δεν έχουν απογραφεί, θα μπορούν να καταγράφονται στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ τόπου κατοικίας. Εκεί θα παραλάβουν ειδική εντολή πληρωμής της σύνταξής τους, η οποία θα εξοφλείται στα ταμεία των υποκαταστημάτων.

σχετικά άρθραΠοιους «καίει» ο ενιαίος και αυτοτελής φόρος 28%Παράνομες μεταρρυθμίσεις στην…εργασίαΣτα 6,6 εκατ.ευρώ τα πρόστιμα που αφορούν πετρελαιοειδήΤο «καυτό» email του Βρούτση στην τρόικαΈρχεται ο Επίτροπος Χαν!Πολλά μπράβο για την Ελλάδα, λεφτά τίποτα!Θετική έκβαση για την Ελλάδα από την έκθεση της τρόικας αναμένει ο Όλι ΡενHollande: Θα ασχοληθούμε με την τραπεζική ένωσηΌφελος 19 εκατ. ευρώ από τις ενοποιήσεις των ΔΟΥΠ. Δούκας Οι απεργίες πληγή για το ΑΕΠ
Keywords
Τυχαία Θέματα