Γ. Μπουτάρης: «Δεν με ενδιαφέρει αν το νερό θα είναι ιδιωτικό ή δημόσιο»

13:35 5/9/2013 - Πηγή: BankWars

Μπράβο στον Γιάννη Μπουτάρη, που μετά τα νέα στοιχεία για το τι ακριβώς σημαίνει αποκρατικοποίηση της ΕΥΑΘ διαφοροποιήθηκε ξεκάθαρα από τους υπόλοιπους Δημάρχους.

Σε συνέντευξη του ο Δήμαρχος ξεκαθαρίζει: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν το μονοπώλιο θα είναι ιδιωτικό ή δημόσιο. Εκείνο που

με ενδιαφέρει είναι, πρώτον, ποιος και πως θα ορίζει την τιμή του νερού και, δεύτερον, ποιος κάνει τις επενδύσεις … Αν ξεκαθαρίσει ότι με την ιδιωτικοποίηση δεν θα μπορεί να σηκωθεί μια μέρα ο διευθύνων σύμβουλος και να πει «έχουμε τόσες ζημιές, αυξάνουμε τόσο το νερό» να το συζητήσουμε.
Και αυτό βέβαια το ξεκαθάρισε ο κ. Εμίρης στη συνέντευξη του για όσους δεν το έχουν καταλάβει. Τις τιμές τις καθορίζει η ρυθμιστική αρχή, όχι ο ιδιώτης μάνατζερ.»

Και συμπληρώνει ο Δήμαρχος: «Είναι αποδεδειγμένο σε ολόκληρο τον κόσμο ότι το μάνατζμεντ με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια είναι πολύ καλύτερο».

Ας μην ξεχνάμε ότι από την πρώτη στιγμή είχε πει: «Ωραία όλα αυτά, αλλά λεφτά οι Δήμοι δεν έχουν». Τώρα έρχεται και συμπληρώνει ότι και λεφτά να υπήρχαν, καλό μάνατζμεντ μόνο από ιδιώτες θα δούμε.
Τι άλλο χρειάζεται να πει;

Πηγή: Αυριανή Μακεδονίας – Θράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα