Γ.Καρατζαφέρης: Ο ΛΑΟΣ μπορεί να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι με Σαμαρά – Ο ΓΑΠ στη Βουλή

09:57 5/1/2015 - Πηγή: BankWars

Δείτε τι δήλωσε προ ολίγου στην εκπομπή του ΑΝΤ-1 ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης:

- Πρόκειται περί αισχρής σκευωρίας τα όσα λέγονται ότι πήρα “μίζα”. Κανένα στοιχείο!- Αν πήγαινα στα 40 χρονα της ΝΔ, ίσως να μην έβγαιναν αυτά τα πράγματα. Θα τρέχουν όλοι. Θα κρεμαστούν στο Σύνταγμα όσοι με συκοφαντούν.- Ο ΛΑΟΣ
κατεβαίνει στις εκλογές. Κατα 75% νέοι άνθρωποι στα ψηφοδέλτια. Θα υπάρξουν εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια. Ο βουλευτής ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, πρώην της Χρυσής Αυγής, στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ. Κόμμα πατριωτικό. Είναι δυνατόν να καταστρέφεται η Ελλάδα και να μην μιλάει ο ένας στον άλλο στο τηλέφωνο; (Σαμαράς – Βενιζέλος). Εγώ έφερα τον Σαμαρά στο Προεδρικό Μέγαρο για να σώσουμε τότε τον τόπο.

– Το 2,8% που έδωσε η Μετρον Ανάλυσις στο ΛΑΟΣ, βγαίνει σε μια περίοδο που δεν εμφανίζομαι στα ΜΜΕ.

- Η αίσθησή μου είναι ότι ο Γ.Παπανδρέου θα πάει στις εκλογές καλύτερα από το ΠΑΣΟΚ. Στη Βουλή θα μπει ένα κόμμα, του Παπανδρέου.- Θα παίξει ρόλο στο ποσοστό των ΑΝΕΛ ότι ο Γ.Δημαράς του Άρματος Πολιτών κατεβαίνει αυτόνομα.- Θα υπάρξουν κατά την εκτίμησή μου και δεύτερες εκλογές. Τότε θα ξαναδούμε τις συνεργασίες. Αν φύγει ο Σαμαράς είναι ευχερέστερος ο διάλογος τότε για συνεργασία με τη ΝΔ. Ο δεύτερος, σίγουρα δεν κάνει κυβέρνηση. Και η ΝΔ θα είναι δεύτερη. Με τη ΝΔ του Α.Σαμαρά, δεν μπορώ να συννενοηθώ.– Γερμανικά έντυπα αβαντάρουν τον Σαμαρά, Αμερικάνικα αβαντάρουν τον Τσίπρα.

- Δεν είναι η δημοφιλέστερη επιλογή, αλλά θα συζητούσα αν μπω στη Βουλή να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ. Η εντολή του λαού, “συννενοηθείτε”. Διαφωνώ σε πολλά με τον κ.Τσίπρα. Χρήματα στη Ελλάδα υπάρχουν. (Να γίνουμε αυτάρκεις σε κρέας και γάλα)- Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.- Το χρέος δεν ειναι βιώσιμο. Να ζητήσουμε 5 χρόνια να μην πληρώνουμε, να αναπτυχθεί η οικονομία και να υπάρξει σταδιακλή αποπληρωμή για 50 χρόνια.- Σε ερώτημα για συνεργασία με ΑΝΕΛ: “Για να χορέψεις ταγκό, χρειάζονται δύο”.

- Το ΚΚΕ θα πάρει ψηλότερο ποσοστό.
Keywords
Τυχαία Θέματα