Η απάντηση Νικολάου στον «φαιοκόκκινο φασίστα» Πολάκη για το σπίτι στο Ψυχικό

Παρά την καρατόμηση από τον τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την αντικατάσταση του από τον Γιάννη Ραγκούση, ο Π. Πολάκης δημοσιοποίησε «το συμβόλαιο αγοράς ακινήτου από τη Σοφία Νικολάου στο πιο ακριβό σημείο (οδός Καμελίων) της πιο ακριβής περιοχής της Αθήνας (Π. Ψυχικό)». Όπως σχολιάζει στην ανάρτηση του, «το μόνο σίγουρο είναι πως από το μισθό της γενικής γραμματέως αυτή η αγορά και ανακαίνιση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

!!!».

«ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ,δεν θα γλυτώσεις !!

Έτσι να φαίνεται η «ευπρέπεια» (φωτο 1)
Κάνε μήνυση και στα Σαιτ που δημοσίευσαν τη φωτογραφία και το συμβόλαιο .
(Από πότε είναι μυστικές οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων ;;)», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης στο Facebook.

Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή λίγους μήνες μετά τις απευθείας αναθέσεις που έκανε η συγκεκριμένη κυρία ως Γ.Γ.Α.Π από 30-3-2020 έως 30-3-2021, οι οποίες ΖΗΜΙΩΣΑΝ το Δημόσιο κατά 2.000.000 ευρώ, η ίδια ΑΓΟΡΑΣΕ οικόπεδο 551τ.μ με ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 355,15 τ.μ (!!!) στο Παλαιό Ψυχικό, με αναγραφόμενο τίμημα συμβολαίου 850.000€ (φωτό 4, 5, 6, 7, 8, 9).
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς και τις εκτιμήσεις μεσιτών, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία του συγκεκριμένου ακινήτου φθάνει το ποσό των 1.500.000 ευρώ!!

Μετά την αγορά του ακινήτου, η Νικολάου προέβη σε ριζική, ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ, ανακαίνιση, που ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο ML (φωτό 10) και η οποία διήρκεσε περίπου 8 μήνες και κόστισε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 350.000 ευρώ (1.000€/τ.μ), όπως επιβεβαιώνουν και οι περίοικοι (ακόμα και το Π. Ψυχικό μας βοηθούσε για να απαλλαγούμε από τη συμμορία της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ…)!!!

Η Σοφία Νικολάου απάντησε  πως αγόρασε το νέο σπίτι πουλώντας το προηγούμενο στο Κολωνάκι και λαμβάνοντας «υψηλότατο δάνειο».

«Είμαι πολλά χρόνια επιτυχημένη δικηγόρος, με μεγάλο γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Δεν είχα ούτε έχω ανάγκη τον μισθό της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής. Δοξα τω Θεώ εργάζομαι από 20 ετών και μπορώ με το κεφάλι ψηλά να περπατώ στους δρόμους» αναφέρει η κ. Νικολάου σε ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα.
Τέλος, η ίδια καθιστά υπεύθυνο τον κ. Πολάκη, εάν συμβεί ο,τιδήποτε στην ίδια και στην οικογένεια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα