Η Ντόρα “καρφώνει” Σαμαρά – Αν η ΝΔ είχε κότσια θα είχαν κλείσει οι αλλαγές

«Αν είχαμε τα κότσια, οι διαρθρωτικές αλλαγές θα είχαν κλείσει», υποστήριξε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της διακυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά.

Η κα Μπακογιάννη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, τονίζοντας πως θα κάνει ότι χρειαστεί όσον αφορά τη διαδοχή του κόμματος, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ.

«Οι

διεργασίες μέσα στη ΝΔ κορυφώνονται. Πιστεύω ότι η ΝΔ χρειάζεται μια ισχυρή Κεντροδεξιά» υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ, επισημαίνοντας σχετικά με τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα της απέναντι στην κυβέρνηση πως «η ΝΔ θα βάλει πλάτη και δεν θα σηκώσει το λάβαρο του λαϊκισμού».

Όσον αφορά τη διαπραγμάτευση και τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης ανέφερε:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα όσα συμβαίνουν οφείλονται μόνο σε απειρία. Η κυβέρνηση πρέπει πάση θυσία να κλείσει τη συμφωνία.
Έχει λαϊκή εντολή για σκληρή διαπραγμάτευση με κατάληξη, δεν έχει εντολή να οδηγήσει την χώρα στα βράχια» σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ, η οποία επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Διοίκησης Γιώργου Κατρούγκαλου και της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου. Όπως είπε, και οι τρεις νομοθετούν με βάση την πελατεία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα