Κ. Μητσοτάκης: Ποτέ δεν είπα πως η κινητικότητα θα περάσει «στην ανάγκη και με τη βία»

10:10 8/7/2013 - Πηγή: BankWars

Διαψεύδει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανακοίνωση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ότι έκανε δήλωση πως η κινητικότητα θα προχωρήσει έστω και με τη βία.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το γερμανικό περιοδικό Focus δημοσιεύει σήμερα ρεπορτάζ για το νέο Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκο Μητσοτάκη. Το ρεπορτάζ τιτλοφορείται «Στην ανάγκη με βία». Ο κ. Μητσοτάκης ουδέποτε έκανε αυτή ή παρόμοια δήλωση, ούτε στο περιοδικό Focus,

ούτε σε οποιοδήποτε άλλο Μέσο Ενημέρωσης.

Νωρίτερα το BankWars μετέδιδε:

«Στην ανάγκη με τη βία» θα προχωρήσει το πρόγραμμα κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων, δηλώνει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Focus.

«Τον άνθρωπο αυτόν δεν θα πρέπει να τον ζηλεύει κανείς. Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαπραγματεύεται με την Τρόικα στον έκτο όροφο του υπουργείου του, στο δρόμο κραυγάζουν διαδηλωτές. Οι εκπρόσωποι της Τρόικα ζητούν περισσότερες περικοπές, ενώ οι διαδηλωτές αντιτίθενται ξεκάθαρα» γράφει το περιοδικό.

Πάντως, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να δηλώνει στο περιοδικό ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε περισσότερες απολύσεις από εκείνες που έχουν συμφωνηθεί με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα