Κέρδη στη Wall Street με μοχλό τα εταιρικά αποτελέσματα

Ανάκαμψη από τη μεγαλύτερη πτώση του 2023 καταγράφεται σήμερα στη Wall Street εν μέσω μιας σειράς εταιρικών ανακοινώσεων, με τους συναλλασσόμενους να αναμένουν τα αποτελέσματα των γιγάντων Microsoft Corp. και της μητρικής Alphabet Inc. της Google μετά το κλείσιμο.

O Dow Jones ενισχύεται κατά  0,56% στις 33.120 μονάδες,

O S&P 500 διαπραγματεύεται με κέρδη 0,74% στις 4.248,44 μονάδες

O Nasdaq

σημειώνει κέρδη 0,7% 13.110 μονάδες.

Στο μέτωπο των εταιρικών αποτελεσμάτων, η Verizon Communications Inc. ανακοίνωσε κέρδη που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών και καταγράφει άλμα 6%, ενώ οι 3M Co., Coca-Cola Co. και General Electric Co. ανακοίνωσαν αποτελέσματα καλύτερα των προβλέψεων και οι μετοχές τους ενισχύονται σημαντικά. Οι μετοχές των εταιρειών που συνδέονται με τα κρυπτονομίσματα σημείωσαν άνοδο, καθώς το Bitcoin ξεπέρασε για λίγο τα 35.000 δολάρια. Την ίδια ώρα, οι αποδόσεις των 10ετών κρατικών ομολόγων καταγράφουν μικρές διακυμάνσεις, μετά την έντονη μεταβλητότητα της Δευτέρας.

Περίπου το 30% των εταιρειών του S&P 500 θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του αυτή την εβδομάδα. Σχεδόν το 20% των εταιρειών του δείκτη έχει ήδη ανακοινώσει αποτελέσματα, με τα κέρδη των περισσοτέρων να ξεπερνούν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Tο αμερικανικό αργό διολισθαίνει 0,5% στα 84,95 δολάρια το βαρέλι

Ο  χρυσός καταγράφει πτώση 0,65% στα 1.974 δολάρια ανά ουγγιά.

Το δολάριο ενισχύεται έναντι του ευρώ, του γεν και της βρετανικής λίρας. Η ισοτιμία με το ευρωπαϊκό νόμισμα διαμορφώνεται στο επίπεδο του 1,06 δολ./ευρώ.

Keywords
Αναζητήσεις
kerdi-sti-wall-street-me-mochlo-ta-etairika-apotelesmata.htm
Τυχαία Θέματα