Κλείνει κι άλλα short στον 20άρη η Goldman

H  Goldman Sachs, ο κορυφαίος παίκτης των αγορών συνεχίζει να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και στις ελληνικές μετοχές. Εκτός από τις θετικές της εκθέσεις για τη χώρα μας, στηρίζει και στο Χ.Α. Τις τελευταίες εβδομάδες σταθερά προχωρά σε αγορές τραπεζικών μετοχών κι άλλων blue chips. Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζει να κλείνει τα short συμβόλαια τον 20άρη.

Αποκλειστικές πληροφορίες του bankwars.gr αναφέρουν το αμερικανικός οίκος το τελευταίο 20ήμερο έχει κλείσει περί τα 5.000 συμβόλαια.

σχετικά άρθραΣτάση εργασίας σε μετρό και ηλεκτρικό το πρωΐΚαμπότζη: Απεβίωσε ο τέως βασιλιάς Νοροντόμ ΣιχανούκΦιλιππίνες: Ειρηνευτική συμφωνία κυβέρνησης-ανταρτώνΝέος πρόεδρος στον ΕΟΠΥΥΕ.Ε.: Νέες κυρώσεις κατά της ΣυρίαςΑποκλείει “ανεξέλεγκτη” χρεωκοπία της Ελλάδας η ΜέρκελiPad: Απομιμήσεις στην ελληνική αγοράΤΡΑΙΝΟΣΕ: Επαναδρομολόγηση της γραμμής Θεσσαλονίκη-Αμύνταιο-ΦλώριναΛαμία: Στον ανακριτή για ανθρωποκτονία το παράνομο ζευγάριΕΣΕΕ-ΓΣΕΒΕΕ: 12 μέτρα για τον ΕΟΠΥΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα