Κλειστή η Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα για την εξουδετέρωση βόμβας του Β’ Παγκοσμίου

Κλειστή θα παραμείνει για περίπου δύο ώρες η λεωφόρος Ποσειδώνος, ενώ και κάτοικοι από τέσσερις πολυκατοικίες στη Γλυφάδα εκκένωσαν τα σπίτια τους, προκειμένου να εξουδετερωθεί βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η βόμβα εντοπίστηκε χθες Τετάρτη κατά τη διάρκεια εκσκαφών στον χώρο του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, όπου γίνονται εργασίες.

Σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται: «Λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και

Ελληνικού – Αργυρούπολης».

Τα έκτακτα μέτρα

Σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σήμερα Πέμπτη από τις 9.30 έως τις 11.30 στα εξής σημεία:

Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Keywords
Αναζητήσεις
kleisti-i-poseidonos-kai-sta-dyo-revmata-gia-tin-exoudeterosi-vomvas-tou-v-pagkosmiou.htm
Τυχαία Θέματα