Κολωνάκι: Μυστήριο με τον επώνυμο 35χρονο που έπεσε από πολυκατοικία στο κενό με 50.000 ευρώ στις τσέπες

12:18 6/9/2022 - Πηγή: BankWars

upd 22.55. Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας άνδρας 35 χρόνων έπεσε στο κενό από πολυκατοικία στην οδό Τσακάλωφ στο Κολωνάκι.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 11 το πρωί. Την πτώση του άνδρα ανέκοψαν τέντες καταστήματος, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που τον μετέφερε σε νοσοκομείο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στις τσέπες του βρέθηκαν 50.000 ευρώ. Η Αστυνομία κάνει έρευνες στο σπίτι του, ενώ ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα όσον

αφορά το πώς βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας φέρεται να πήδηξε ξαφνικά από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στην οδό Τσακάλωφ. Πριν πέσει, μάλιστα, είχε πάρει… αγκαλιά περίπου 50.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα.

Κατά την πτώση του, τα χαρτονομίσματα σκόρπισαν στην περιοχή σαν χαρτοπόλεμος. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για γόνο ευκατάστατης οικογένειας, που ασχολείται με την εμπορία ρούχων.

Φέρεται να είναι εγγονός της γυναίκας που μέχρι και την δεκαετία του ’90 διατηρούσε στο Κολωνάκι μια από τις διασημότερες μπουτίκ της εποχής και της περιοχής, έχοντας για πελατεία ακόμα και διάσημα ονόματα από το διεθνές jet set με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο 35χρονος πριν την πτώση του να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα, είτε ναρκωτικών ουσιών είτε αλκοόλ, με αποτέλεσμα να χάσει την επαφή του με τον χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα