Κορεάτες επενδυτές και οι μεγαλύτερες χρηματιστηριακές εταιρείες στην Αθήνα

11:43 4/7/2013 - Πηγή: BankWars

Χθες πραγματοποιήθηκε ημερίδα που οργάνωσε η Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών με στόχο την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στην οποία συμμετείχαν μέλη του κορεατικού επιχειρηματικού συνδέσμου KOFIA, αλλά και οι μεγαλύτερες χρηματιστηριακές εταιρίες της Κορέας.

Τα μέλη του συνδέσμου KOFIA ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, για τις δυνατότητες συνεργασίας με ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς και για τις δυνατότητες επενδύσεων στην ελληνική αγορά.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί νέα

ημερίδα, στο κτίριο του Χρηματιστηρίου, στην οποία θα παρουσιαστούν στους Κορεάτες επιχειρηματίες -μεταξύ άλλων- νέα δεδομένα για την ελληνική οικονομία και την κεφαλαιαγορά, το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και το νέο επενδυτικό πλαίσιο που διαμορφώθηκε στη χώρα μας.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Παναγιώτης Μίχαλος και ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ κ. Σωκράτης Λαζαρίδης.

Keywords
Αναζητήσεις
κορεατικες εταιρειες αθηνα
Τυχαία Θέματα