Κορονοιός: Στην Ισπανία έκλεψαν μάσκες 3 εκατ. ευρώ! Οι νεκροί σε Ιταλία, Γαλλία, Τουρκία

22:43 6/4/2020 - Πηγή: BankWars

Η επιδημία του νέου κορονοϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε 8.911 ανθρώπους από τις αρχές Μαρτίου στη Γαλλία, εκ των οποίων 833 το τελευταία 24ωρο, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας της χώρας Ολιβιέ Βεράν.

Ο αριθμός των ασθενών που εισήχθη σε μονάδες εντατικής θεραπείας είναι ο μικρότερος από την έναρξη της εφαρμογής των μέτρων καραντίνας, τη 17η Μαρτίου, με 94 επιπλέον ασθενείς, όμως “βρισκόμαστε στην αρχή της επιδημικής ανόδου”, υπογράμμισε ο Βεράν.

Ο Γάλλος υπουργός Υγείας κάλεσε τους Γάλλους να συνεχίσουν να τηρούν

τα μέτρα καραντίνας, των οποίων έκρινε πως “ο αντίκτυπος… είναι ορατός στις περιοχές όπου ο ιός είχε μεγάλη διασπορά”.

ΙΤΑΛΙΑ: 636 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ – ΣΥΝΟΛΟ 16.523

Αυξάνεται ο απολογισμός των νεκρών στην Ιταλία, καθώς 636 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Παράλληλα, καταγράφηκαν 3.599 νέα κρούσματα. Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στην Ιταλία είναι 132.547 Οι νεκροί έφτασαν τους 16.523 Παράλληλα, 22.837 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

ΙΣΠΑΝΙΑ: ΚΛΟΠΗ ΜΑΣΚΩΝ ΑΞΙΑΣ 5 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ!

Συνελήφθη στην Ισπανία ένας επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι έκλεψε δύο εκατομμύρια μάσκες, οι οποίες χρησιμοποιούνται κατά του Covid-19, όπως έγινε γνωστό από την κοινότητα της Γαλικίας. Οι μάσκες ήταν μοντέλο FFP2 και «από όλο το υλικό που εκλάπη, η αξία του οποίου ανέρχεται σε 5 εκατομμύρια ευρώ, είχε αφαιρεθεί το περίβλημα προκειμένου να μην είναι διακριτή η προέλευσή τους», επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου, όπου διευκρινίζεται ότι ο ύποπτος συνελήφθη είναι ένας «επιχειρηματίας της πόλης».

Σήμερα,μέχρι το μεσημέρι, 637 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ισπανία. Είναι ο χαμηλότερος αριθμός θανάτων από τις 24 Μαρτίου. Η Ισπανία παραμένει ψηλά στη λίστα των χωρών με τα περισσότερα κρούσματα και θανάτους παγκοσμίως (13.055)

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 649 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

Αυξανόμενα βαίνουν τα κρούσματα κορονοϊού στη γειτονική Τουρκία, καθώς ο υπουργός Υγείας της χώρας, Φαχρετίν Κότζα, ανακοίνωσε, το απόγευμα της Δευτέρας, 3.148 νέες περιπτώσεις ασθενών με COVΙD-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 30.217.

Οι νεκροί των τελευταίων 24 ωρών, σύμφωνα με τον Κότζα, είναι 75, με το σύνολό τους να ανέρχεται σε 649.

Keywords
Τυχαία Θέματα