Κ.Παπούλιας:Να δείξουμε υπομονή, θάρρος και ελπίδα ότι θα ξεπεράσουμε τα πάθη μας. Ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι περισσότερο

19:03 5/5/2013 - Πηγή: BankWars

«Είναι μεγάλη ημέρα σήμερα με ένα σημαντικό μήνυμα. Ο Ιησούς Χριστός κατέβηκε, λοιδορήθηκε, βασανίστηκε, σταυρώθηκε για να σώσει τον άνθρωπο, να σώσει όλους εμάς», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

«Και το μήνυμα είναι για εμάς, αυτή τη στιγμή να δείξουμε την υπομονή, το θάρρος και την ελπίδα ότι θα ξεπεράσουμε τα δικά μας πάθη. Ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι περισσότερο. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη σε όλους», είπε, μιλώντας από το στρατιωτικό φυλάκιο του

ακριτικού χωριού Δριμάδες Πωγωνίου στην ελληνο-αλβανική μεθόριο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στα Ιωάννινα από τη Μ.Τρίτη, ενώ έκανε Ανάσταση στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου. Ο κ. Παπούλιας, ο οποίος πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη, παρακολούθησε τον Επιτάφιο θρήνο της Μ.Παρασκευής στο χωριό Καπέσοβο Ζαγορίου.

Στο Ναύπλιο ο πρωθυπουργός

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο έκανε Ανάσταση ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του.

Στις δηλώσεις του ο κ. Σαμαράς έστειλε ευχές σε όλο τον ελληνικό λαό.

«Ας κρατήσει ο καθένας μέσα του, στην καρδιά του, μια αναμμένη λαμπάδα που να συμβολίζει την προσδοκία για την Ανάσταση και της πατρίδας μας και την αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού λαού. Χριστός Ανέστη», ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού.

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

-Στην Κρήτη με την οικογένειά του βρίσκεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

-Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. «Η πεποίθηση ότι όλα είναι δυνατά αν τα πιστέψεις , μας προτρέπει να είμαστε ενωμένοι, δημιουργικοί, θετικοί, παρά τίς δυσκολίες», σημειώνει στο πασχαλινό του μήνυμα Ο κ. Βενιζέλος και υπογραμμίζει: «Η Ανάσταση της χώρας μας βρίσκεται στα δικά μας χέρια».

-Στην Αθήνα παρέμεινε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, όπως και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

-Στην Ικαρία βρίσκεται και φέτος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

- Στο Μέτσοβο βρίσκεται ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα