ΚΥΠΡΟΣ-ΣΑΡΡΗΣ: Θα δώσουμε μετοχές για τα χρήματα που χάθηκαν από τις καταθέσεις

Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου κ. Μιχάλης Σαρρής, είπε ότι το εφάπαξ τέλος επί των καταθέσεων θα συνοδεύεται από ισόποση ανταπόδοση του συγκεκριμένου ποσού με μετοχές συγκεκριμένων τραπεζικών οργανισμών.

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ

Όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου συνεδριάζει από το πρωί και βρίσκεται σε διαβούλευση με τις

Αρχές σε σχέση με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί.
Το διοικητικό συμβούλιο της Λαϊκής Τράπεζας θα συνέλθει το απόγευμα σε έκτακτη συνεδρία προκειμένου να εξετάσει τις εξελίξεις μετά τις αποφάσεις της χθεσινής συνεδρίας του Eurogroup.
Eξάλλου έκτακτη σύσκεψη της Επιτροπής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας και της Υπηρεσίας Εφόρου Συνεργατικών Εταιρειών θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Λευκωσία, μετά την απόφαση του Eurogroup για κούρεμα καταθέσεων, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο διευθυντής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού Νέαρχος Ιωάννου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι ο ίδιος βρίσκεται καθοδόν προς Λευκωσία για να παρευρεθεί στην έκτακτη σύσκεψη, σημειώνοντας ότι «υπάρχει μια ομίχλη στο όλο σκηνικό, δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχει συμβεί».
Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως τα γραφεία του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού παρέμειναν κλειστά το πρωί του Σαββάτου και τα ηλεκτρονικά συστήματα απενεργοποιήθηκαν, την ώρα που αρκετοί καταθέτες ζητούσαν επίμονα να κάνουν ανάληψη των χρημάτων τους.

ΣΤΟ Τ.Τ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ – ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
Πανικός στην Κύπρο – Καταθέτης πήγε με μπουλντόζα στην τράπεζα!
Ο Ν.Αναστασιάδης, εκτός από τα λεφτά, έχασε και το αεροπλάνο…
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ: Μην ανησυχείτε, οι καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα δε θα κουρευτούν
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ-ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: Η απόφαση του Eurogroup δεν αφορά τις κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα
ΚΥΠΡΟΣ: Γλιτώσαμε την άτακτη χρεοκοπία λέει ο υπ. Οικονομικών
ΚΥΠΡΟΣ: Χαμός με τις καταθέσεις – Διάγγελμα Αναστασιάδη
ΚΥΠΡΟΣ-EUROGROUP: Μας εκδικούνται οι Ευρωπαίοι, λέει το ΑΚΕΛ

Keywords
Τυχαία Θέματα