ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ…ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!

09:22 3/1/2013 - Πηγή: BankWars

ΠΡΩΤΟ: Να τιμωρηθεί ο Παπακωνσταντίνου και ο κάθε Παπακωνσταντίνου, αν αποδειχθεί ότι αυτός αφαίρεσε από τη λίστα τις ξαδέλφες του. (Κανένας δε μπορεί να αποκλείσει την περίπτωση, η αφαίρεση να έγινε από κάποιους που θα ήθελαν πολύ το κεφάλι του στο πιάτο…)

ΔΕΥΤΕΡΟ: Να τιμωρηθούν οι ξαδέλφες και όλο τους το σόι, αν αποδειχθεί ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στους λογαριασμούς τους δε δικαιολογούνται με βάση τα οικογενειακά εισοδήματα που δήλωναν στα χρόνια που πέρασαν. (Είναι μέγα λάθος να βγάζει η ελληνική δημοκρατία στη … σέντρα ανθρώπους που έκαναν χρήση του δικαιώματος να έχουν καταθέσεις

στο εξωτερικό και καταντούν να λοιδορούνται και να στοχοποιούνται, επειδή έχουν εξάδελφο έναν πρώην υπουργό και επειδή αυτός (εν τη βλακεία του) ή κάποιοι άλλοι, έβγαλαν από τη λίστα τα ονόματά τους!

ΤΡΙΤΟ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ έχουν πολλά προβλήματα για να τους φορτώνεται και ο ρόλος του «ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ» από τους πολιτικούς. Τη δουλειά αυτή οφείλουν να την κάνουν οι αρμόδιες αρχές και μάλιστα γρήγορα.

ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ τον ενδιαφέρουν δύο πράγματα: 1. Ένας προς ένα, όσων τα ονόματα είναι στη λίστα, ανεξάρτητα από το επώνυμό τους, να πληρώσουν στο ελληνικό ταμείο τους φόρους που αντιστοιχούν στα χρήματα που δε φαίνονται δηλωμένα στις φορολογικές τους δηλώσεις. Και να πληρώσουν ΑΜΕΣΑ και όχι μετά από… χίλια δικαστήρια και πενήντα χρόνια. 2. Να μάθει με αποδείξεις και όχι με ενδείξεις, ποιοι είναι οι πολιτικοί οιουδήποτε κόμματος που πήγαν να … λουφάρουν τους επώνυμους φίλους τους. Μόνο έτσι θα επανακτήσει η πολιτική την αξία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα