Ματέο Παντζόπουλος: Εξώδικο σε περιοδικά έστειλε ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη

Εξώδικο διαμαρτυρία-πρόσκληση οκτώ σελίδων έστειλε ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη, και ιδιοκτήτης ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Άχλα της Άνδρου, Μάκης Παντζόπουλος προς όλα τα lifestyle μέσα, αλλά και σε φωτογράφους.

Ο λόγος; Ο επιχειρηματίας δεν επιθυμεί τη δημοσίευση καμίας φωτογραφίας από το ξενοδοχείο του, γιατί όπως υποστηρίζει ζει σαν φυλακισμένος, όταν βρίσκεται στο νησί.

Όπως αναφέρεται στην εξώδικο διαμαρτυρία: «Με αναγκάζετε να κυκλοφορώ με κουκούλα, αποκρύπτοντας

το πρόσωπό μου ακόμα κι όταν κινούμαι στην αυλή του σπιτιού μου. Άλλως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το πρόσωπό μου θα βρίσκεται στις σελίδες κάποιου περιοδικού ή στην ιστοσελίδα κάποιας ψηφιακής έκδοσης. Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί σε μένα, στην οικογένειά μου και στους οικείους μου έντονη ψυχική και συναισθηματική φόρτιση, αίσθημα απομόνωσης και απομάκρυνσης από την καθημερινότητα, η οποία αποτελούσε επιλογή μου. Βρίσκομαι κατά κάποιον τρόπο φυλακισμένος μέσα στο ίδιο μου το σπίτι» και λίγο παρακάτω επισημαίνεται «Σας δηλώνω ότι σας καθιστώ υπεύθυνους για τα διαφυγόντα κέρδη και τη δυσφήμηση της εταιρίας μου».

Original article: Ματέο Παντζόπουλος: Εξώδικο σε περιοδικά έστειλε ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα