Μεγάλη κόντρα Π.Πολάκη – Θ.Γιαννόπουλου – “Δεν παραιτούμαι” η απάντηση στον υπουργό

Μεγάλη κόντρα μεταξύ υπουργείου Υγείας και Δ.Σ του ΚΕΕΛΠΝΟ, με αφορμή τις “παρεμβάσεις” του αναπληρωτή υπουργού Π.Πολάκη στον διαγωνισμό για τη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) με 100 γιατρούς και 400 νοσηλευτές.

Ξεκάθαρα κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας που ζήτησε τις παραιτήσεις των μελών του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Οργανισμού Θ. Γιαννόπουλος.

Οπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ,

που θα πρέπει να σημιωθεί ότι αποτελεί επιλογή της κυβέρνησης από την πλευρά των συγκυβερνώντων ΑΝΕΛ, επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Π.Πολάκη, τον κατηγόρησε για ωμές παρεμβάσεις και για μικροπολιτική επειδή θέλει να διορίσει τους δικούς του κομματικούς φίλους, ενώ ξεκαθάρισε οτι δεν πρόκειται να παραιτηθεί επειδή το θέλει ο Πολάκης.

Την παραίτηση ολόκληρου του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ ζήτησε και ο υπουργός Υγείας κ.Ξανθός, όπως φαινεται από την απόφαση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ας βρουν άλλη μεθοδολογία οι κυρίοι υπουργοί. Και οι τρεις λόγοι που επικαλούνται είναι αβάσιμοι. Έχουν γίνει παρανομίες εκ μέρους του υπουργού. Δεν προτιθέμεθα να παραιτηθούμε» ήταν η πρώτη αντίδραση του Θανάση Γιαννόπουλου.
«Υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας με τον διαγωνισμό μετά την παρέμβαση Πολάκη. Σας θυμίζω ότι υπάρχει μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση εκ μέρους τριών βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης»

Keywords
Τυχαία Θέματα