“Μέλι” στάζει ο Αλαφούζος μετά την συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη

“Μέλι” έσταζε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, σε συνέντευξη που έδωσε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”.

«Είναι ντέρμπι το παιχνίδι, η μητέρα μου είναι από τη Θεσσαλονίκη και θα είμαι στο γήπεδο την Κυριακή. Τον έχω συναντήσει τον κ. Σαββίδη και μου έχει κάνει

εξαιρετική εντύπωση. Αφού θα είναι Θεσσαλονίκη, θα προσπαθήσω να το βρω. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ τυχερός που έχει βρει έναν τόσο σοβαρό επενδυτή, που έχει αποδείξει έμπρακτα ότι βοηθάει την ομάδα. Εξυγιαίνεται μια ομάδα και έτσι ανεβαίνει το επίπεδο, γιατί τα μονοπώλια δεν κάνουν καλό ποτέ. Είναι μεγάλη υπόθεση γιατί μπορεί να εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, η έλευση ανθρώπων όπως ο Σαββίδης. Είναι ένας πολύ σοβαρός και έμπειρος επιχειρηματίας».

Για το περιεχόμενο της συζήτησης του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν έγινε εξειδικευμένη συζήτηση. Συζητήσαμε την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ηταν μία φιλική συζήτηση. Μου είπε ότι και στη Ρωσία, είχε φιλικές σχέσεις με προέδρους άλλων ομάδων. Στο γήπεδο είμαστε σκληροί ανταγωνιστές, αλλά από εκεί και πέρα, υγιείς ομάδες, έχουν λόγους να συνεργάζονται και να μιλάνε μεταξύ τους».

Για το αν μπορούν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, Μαρινάκης, Σαββίδης και Αλαφούζος: «Κάτω από προϋποθέσεις θα μπορούσε να γίνει ένα ραντεβού για να τεθούν αυτές οι βάσεις. Δεν έχω δει σημάδια ως σήμερα, ότι μια τέτοια προσπάθεια, θα είχε επιτυχία. Πρέπει να επιβληθεί αυτή η ανάγκη. Οπωσδήποτε θα έπρεπε και θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Παναθηναϊκός χωρίς έσοδα από ΟΥΕΦΑ και Τσάμπιονς Λιγκ, έχει έσοδα 13-15 εκατομμύρια. Αν στο τραπέζι πέφτουν και άλλα 20 εκατομμύρια, μιλάμε για άλλες συνθήκες. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε δει να υπάρχει ενδιαφέρον για αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από τον Ολυμπιακό».

Keywords
Τυχαία Θέματα