Μικρά κέρδη για το αργό

Μικρά κέρδη σημείωσε το αργό στις συναλλαγές της Τρίτης καθώς τα δημοσιεύματα ότι η Ισπανία βρίσκεται πιο κοντά στο να ζητήσει βοήθεια από τους Ευρωπαίους εταίρους της βελτίωσαν το κλίμα.

Το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Νοεμβρίου κέρδισε 24 cents ή 0,3% για να ολοκληρώσει τις συναλλαγές στα 92,09 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Νωρίτερα σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα τα οποία έφεραν υψηλόβαθμο

στέλεχος του ισπανικού υπουργείου Οικονομικών να δηλώνει ότι η Ισπανία εξετάζει να υποβάλει αίτημα για μια “πιστωτική γραμμή”.

σχετικά άρθραΣε δύο Αμερικανούς το Νόμπελ Οικονομίας 2012Η διεύρυνση συμφωνιών οδηγεί υψηλότερα τις ευρωπαϊκές μετοχέςGoldman Sachs: Η Ελλάδα έχει ξεπεράσει το “όριο ταχύτητας” σε λιτότηταΣτο χείλος του “junk” η Ισπανία από τον οίκο Standard & Poor΄sDeutsche Bank: Βέβαιη η διετής παράταση του οικονομικού προγράμματος της ΕλλάδαςΣε “junk” η Κύπρος από την Moody΄sWorld Bank: Περικόπτει εκτιμήσεις για Αν. Ασία, περιοχή ΕιρηνικούFinansbank: Δεν υπάρχουν σχέδια για 2η δημόσια προσφορά μετοχώνSchaeuble: Η επίσκεψη της Merkel δε σημαίνει και ότι θα δοθεί η δόσηΠρόεδρος της Βενεζουέλας επανεξελέγη ο Τσάβες
Keywords
Τυχαία Θέματα