Μήνυμα Τσίπρα για τον νέο ΣΥΡΙΖΑ από τους Δελφούς

Ο Α.Τσίπρας, στο Οικονομικού φόρουμ των Δελφών, ήταν πολύ διαφωτιστικός και ξεκάθαρος στο τι έρχεται στο κόμμα του. Ελάχιστη δημοσιότητα δόθηκε σε αυτή την πλευρά της τοποθέτησής του, αν και πιο σαφή μηνύματα σε όσους εντός ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν προσωπικές γραμμές, δεν έχει ξαναστείλει.

 1. “Έχω αποφασίσει ότι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Είναι μια απόφαση ειλημμένη, δεν αφορά πρόσωπα, αφορά πολιτικές. Αγαπώ και εκτιμώ όλους τους

συντρόφους μου, παλιούς και καινούργιους. Όμως, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι στους ηγέτες αναλογεί να παίξουν κάποια στιγμή έναν ρόλο ιστορικό και πρέπει να ξεπεράσουν τις προσωπικές αγάπες ή τους θυμούς και να προχωρήσουν μπροστά”.

2.”Εγώ πιστεύω απολύτως ότι σ’ ένα με δυο χρόνια από σήμερα θα έχει ανασυγκροτηθεί πλήρως η εσωκομματική γεωγραφία του νέου ΣΥΡΙΖΑ. Και θα έχει αναδιαταχθεί και τόσο γιατί, ξέρετε, τα γεγονότα είναι αυτά και η στάση απέναντι στα γεγονότα που διατάσσουν με βάση τις πολιτικές τοποθετήσεις το εσωτερικό των κομμάτων. Αυτοί που σήμερα μοιάζουν να είναι στα αριστερά μπορεί αύριο να είναι στα δεξιά και αυτοί που είναι στα δεξιά, αύριο να είναι στα αριστερά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα