Μήτρογλου – Σαβιόλα όλα τα λεφτά! Ολυμπιακός – Ξάνθη 4-0 – Ο X. Πανόπουλος “απέλυσε” τον προπονητή μέσω…internet…

Με τον Μήτρογλου να πετυχαίνει χατ τρικ για δεύτερο συνεχόμενο ματς και τον Σαβιόλα να σκοράρει ξανά, ο Ολυμπιακός “καθάρισε” εύκολα την Ξάνθη επικρατώντας με 4-0. Πολύ καλή εμφάνιση από Μασάντο, Βάις, Φουστέρ.

Ο Σαβιόλα άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση μόλις στο 3’ .

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (46′ Μανιάτης), Μπονγκ (37′ Μπονγκ),

Μετζανί, Μανωλάς, Μασάντο, Σάμαρης, Φουστέρ (62′ Γιαταμπαρέ), Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου.

Skoda Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Τσέμα, Μπέρτος, Γούτας, Βάλλας, Παΐτο (42′ Μπαξεβανίδης), Ντε Γκούζμαν, Ντιέ, Μαρσελίνιο (46′ Κάλβο), Βασιλακάκης (71′ Σολάρι), Μαρίν, Σουάρες.

ΜΕΣΩ…ΙΝΤΕΡΝΕΤ “ΑΠΕΛΥΣΕ” ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Χρήστος Πανόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση-δήλωση στο site της Ξάνθης στο ημίχρονο του αγώνα, επισημαίνοντας ότι “Ένα μεγάλο συγνώμη στους φίλους του Ολυμπιακού που πήγαν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους μ’ αυτό το συνονθύλευμα που λέγεται Ξάνθη, όπως αυτή παρουσιάζεται στο α’ ημίχρονο κι ένα εξίσου μεγάλο συγνώμη από τους φίλους της ομάδας μας για την τραγική αυτή εικόνα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι αυτή η ομάδα μας”

Η σκληρή ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλου, σε συνδυασμό με την τραγική εμφάνιση της Ξάνθης στο Καραϊσκάκη, ανάγκασαν το Νίκο Καραγεωργίου να υποβάλλει την παραίτησή του μετά τον αγώνα .

Keywords
Τυχαία Θέματα