Νέα δημοσκόπηση της VPRC: ΣΥΡΙΖΑ 30% ΝΔ 28% ΧΑ 12% ΠΑΣΟΚ 7,5%

00:35 7/9/2012 - Πηγή: BankWars

H γνωστή για τις απολύτως… επιτυχημένες προβλέψεις, σε ότι έχει να κάνει με το εκλογικό αποτέλεσμα, εταιρεία δημοσκοπήσεων VPRC, ξαναχτύπησε!

Αυτή τη φορά μέσα από νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται αύριο στην εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο» του Σπύρου Τρίψα, και η οποία εμφανίζει (ως… συνήθως)

τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται 2 μονάδες της Νέας Δημοκρατίας: ΣΥΡΙΖΑ 30% – ΝΔ 28%.

Αξίζει να τονίσουμε πως η VPRC, είναι γνωστή για το… προχωρημένο μοντέλο που εφαρμόζει στις μετρήσεις της.
Και βάση του οποίου είχε «προβλέψει» στις προηγούμενες εκλογές, πως ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Νέας Δημοκρατίας 6 μονάδες (!) λίγες μέρες πριν τις κάλπες.

Στην ίδια δημοσκόπηση εκτός από τα υπερβολικά υψηλά ποσοστά, υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, το «αδερφό» προς την Κουμουνδούρου κόμμα του Πάνου Καμμένου εμφανίζεται να έχει μικρή άνοδο, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ σημαντική πτώση, ενώ η «Χρυσή Αυγή» να εκτοξεύεται στο 12%!

lykavitos.gr

σχετικά άρθραΙσπανία: Στα 6 δισ. ευρώ το σχέδιο διάσωσης των τραπεζώνΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ: «Οχι» στις προτάσεις της τρόικας για τις εργασιακές σχέσειςΚΕΠΕ: Μη βιώσιμο το ελληνικό χρέοςΤο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα σπάσει τελικά σε good και bad bankΓρήγορη λύση για το Τ.Τ. αναζητά η κυβέρνησηCyprus PB: Τί απαντά για την αποχώρηση του κ. ΚουννήΚύπρος: Καμία επιβεβαίωση για τη χορήγηση ρωσικού δανείουΈνεση ρευστότητας 4,5 δισ. ευρώ στην BankiaΤι συμβαίνει με το MEGA CHANNELΑποσύρεται από το εξωτερικό η Sprider
Keywords
Τυχαία Θέματα