Ο Α.Σαμαράς στο Ισραήλ – Υπουργικό συμβούλιο για την προετοιμασία του ταξιδιού

Yπουργικό συμβούλιο σήμερα το μεσημέρι προκειμένου να γίνει η προετοιμασία για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Ισραήλ και να εξεταστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ που θα συγκληθεί την ερχόμενη Τρίτη στην Ιερουσαλήμ.

Θα μετάσχουν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Δημόσιας

Τάξης Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης.

Σαμαράς και Νετανιάχου αναμένεται να υπογράψουν κοινή διακήρυξη συνεργασίας , ενώ σημαντική θεωρείται η συμφωνία που θα υπογράψει ο υπουργός Ενέργειας Γ.Μανιάτης με τον Ισραηλινό ομόλογο του.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβιβ και ΕλληνοΙσραηλινό επιχειρηματικό συνέδριο με τη συμμετοχή 100 επιχειρηματιών, από τους κλάδους των νέων τεχνολογιών, της ενέργειας, των τροφίμων, του τουρισμού και του real estate.

Keywords
Τυχαία Θέματα