Ο καιρός (και η αφραγκία…) δεν επέτρεψαν μια “ζεστή” εμπορικά Κυριακή – Το ωράριο των καταστημάτων αύριο παραμονή Πρωτοχρονιάς

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου ΕΣΕΕ , η κίνηση στην αγορά, λόγω και του καιρού, ήταν πολύ χαμηλότερη σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή, που επίσης ήταν ανοικτά τα καταστήματα.

«Ο καιρός ήταν το κερασάκι στην τούρτα…», σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδης, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ,

σημειώνοντας ότι ,η κίνηση στην αγορά διαμορφώνεται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ όπως έχει αναφέρει σε δηλώσεις του σχετικά με την πορεία της Χριστουγεννιάτικης αγοράς, η μείωση της κίνησης στα εμπορικά καταστήματα, σε σχέση με πέρσι, διαμορφώθηκε γύρω στο 15% – 20% σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού γραμματέα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά,κ. Δ. Μαρκομιχάλη, η εμπορική κίνηση, πριν από τα Χριστούγεννα, διαμορφώθηκε κατά 25% χαμηλότερα σε σχέση με πέρυσι.

Τη Δευτέρα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στην Αθήνα, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στον Πειραιά, και από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Την Τρίτη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, καθώς και την Τετάρτη, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά .

Keywords
Τυχαία Θέματα