Ο Ράιχενμπαx θα “δει”…υπουργούς

Ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της ΕΕ για την Ελλάδα (Task Force) κ. Χορστ Ράιχενμπαχ θα συναντηθεί σήμερα με  τους υπουργούς Ανάπτυξης, Υγείας και Τουρισμού.

Στις συναντήσεις αναμένεται να εξετασθούν θέματα σχετικά με το ΕΣΠΑ, τα συγχρηματοδοτούμενα έργα, την απελευθέρωση επαγγελμάτων και υπηρεσιών, η απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, η μείωση των τιμών φαρμάκων, οι αλλαγές στη διοίκηση των νοσοκομείων, ζητήματα χρηματοδότησης των τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά και ευρύτερα θέματα σχετικά με τη διευκόλυνση επιχειρήσεων.

Ο

κ. Ράιχενμπαχ θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Πέμπτη.

σχετικά άρθραΚαλός βαθμός και από τον Όλι ΡενΜπα; Και ο Hans-Werner Sinn θέλει ευρωομόλογα;Γ. Μαυραγάνης: Τα στοιχεία για τα εμβάσματα στο εξωτερικό είναι εμπιστευτικάΣαχινίδης: Όντως βρέθηκαν 1.700 πολίτες με αγορές ακινήτων μεγάλης αξίαςΑυξήθηκε ο κύκλος εργασιών στη βιομηχανία τον ΑύγουστοΧαρδούβελης: Πρωτογενές πλεόνασμα 1,1% το 2013Έρχονται τα Κέντρα Εξυπηρέτησης ΦορολογουμένωνΠοιους «καίει» ο ενιαίος και αυτοτελής φόρος 28%Παράνομες μεταρρυθμίσεις στην…εργασίαΣτα 6,6 εκατ.ευρώ τα πρόστιμα που αφορούν πετρελαιοειδή
Keywords
Τυχαία Θέματα